Ahojtee baby ja som uz strasne zufala a smutna...s priatelom sa snazime o babätko nase prve.. je to uz pomaly rok.. no kvoli jeho praci mavame sex len cez vykendy ked je doma..zatial sme este nic neskusali no pomaly sa zacinam obavat ze niekde bude problem..vela ludi mi vravi ze vela robi psychika ze na to nemam mysiet no popravne tak tuzim po babätku ze to nezvladam... stale kazdy mesiac po ovulacii sa citim zvlastne..bolest v podbrusku,pichanie a bolest prsnikov.tak si kazdy mesiac nahovaram ze sa mozno podarilo a ze ms nepride no ta nemeska a vzdy pride na nas..baby ktore o tom nieco viete mate to aj vy ze po ovulacii sa citite akoby ste otehotnela myslim priznaky...Dakujem za kazdu radu
dievčatá, skusali ste pit caj z alchemilky zltozelenej? da sa kupit v lekarni. staci salka denne od prveho dna ms do ovulacie, potom pauza a zas od ms. mne sa to pri druhom synovi osvedcilo. skuste. ublizit nemoze.
@barbora0502 vidim, ze babo sa podarilo a je nadherne ☺️
Ahoj, tiez mam podobny problem... so sexom sme na tom asi aj podobne, tak 2 max 3x do tyzdna,niekedy len raz.... sazime a od novembra a stale nic :( najradsej by som vyhladala lekara, no moj mi povedal v tom novembri, ze sa mam ozvat ak sa nam rok nebude darit...chcem ale mat istotu ci som zdrava a potvrdit si,ze to je len z dovodu stresu kedze mam dost stresujucu pracu.... ovulacne testy som skusala,minuly mesiac mi vysiel dvakrat pozitivny,aj sme to vyuzili stale nic :(
takze ta uplne chapem... mam ale strach aj z toho,ze 10dni pred menzesom mavam spinenie :( citala som o tom nedobre veci, ako napr.ze kvoli tomu sa nestihne vyvinut vystelka maternice...a presne den pred tym spinenim mam niekedy pocit podobny ako opisjes...bolest v pobrusku,pichanie a niekedy tlak prsiach... :(
snad sa ti zadari co najskor to babo 🙂