Mastopexia, máte s ňou skúsenosti?

alexandra1995
20. nov 2018

Dobrý deň, ahojte. Je tu nejaká žienka, ktorá má skúsenosti s týmto zákrokom alebo nad ním uvažuje ? Od otehotnenia sa mi strašne zväčšili prsia mala som veľkosť F. Teraz nekojím a prsia sú strašne ochabnute a popraskané. Už pred tehu som nemala najpevnejšie prsia lebo som bola pevnejšia a zrazu som schudla (asi vekom). Hanbím sa pred partnerom. Neviem ako si inak pomôcť a tak uvažujem nad týmto zákrokom.

leskovael
20. nov 2018

@alexandra1995 je skupina Silikónové prsia vyhľadaj si a docítaš sa tam všetko veľa aj o úprave

ink
20. nov 2018

ahoj, presne ako spomína @leskovael
prípadne tu je na koníku aj poradňa s plastickým chirurgom, ak sa chceš spýtať aj jeho : https://www.modrykonik.sk/forum/category/poradn...
už sú tam aj nejaké zodpovedané otázky o mastopexii

alexandra1995
autor
20. nov 2018

@ink Ďakujem krásne už som aj ja našla 😊
@leskovael Ďakujem 😊

ludmyl
3. feb 2019

@alexandra1995 ahoj v piatok som podstúpila modelaciu prsníkov tak isto po dlhom rozhodovaní sa keďže moje prsia boli v hroznom stave ... Včera keď ma doktor prevezoval skoro som odpadla ... Neverila som že sú moje.Nomentalne už druhý deň ležím bolesti sa dajú vydržať ani tabletku od bolesti netreba.Len má trápi zvýšená teplota ale vraj je to normálny pooperačny stav.U každého je to individuálne nechcem strašiť.V stredu idem na ďalší prevez tak som zvedavá .... Ale pre krásu sa trpí 😁😁

nikyniky
19. feb 2021

@ludmyl zdravím. Ako ste spokojná s prsiami s odstupom času? Poklesli veľmi od operácie? Išli by ste na ňu znova?