Dobry vecer damy. Platite nejake poplatky, ked vas gynekolog posle v ramci preventivnej prehliadky na mamo alebo sono prsnikov? Zaujima ma v prvom rade bratislavsky kraj.
podla toho, kam idem. doteraz som chodila do polikliniky KV, tam som neplatila, teraz ma uz tu moznost aj moj dr priamo u seba (chodi tam radiologicka), platila som 25e. sukromne bez vymenneho listka som bola za 40e v ruzinove, ked som si chcela dat urychlene skontrolovat hrcku. (vsetky spomenute su sono.)
Na mamo chodim do Koch a tam sa plati. S vymennym listkom okolo 20eur. Ale to je sukromna klinika, inak by si nemala platit.
Na sono neolatim nikdy ked mam vymenny listok. Ak nemam, tak od 20 do 40 eur sa plati ako kde
ahoj, ja som sa teraz objednavala na mamo aj sono v martine a tam od 01.03.2024 maju poplatok 5e, doteraz sa neplatilo nic.
Ja som bola pred mesiacom na mamografiu v ružinovskej poliklinike - poplatok 10 euro. Mala som výmenný lístok.
Síce nie Ba,ale kúsok ďalej,západ.V nemocnici zdarma,super prístup,ale na termín čakáš aj pol roka.V poliklinike 10€,ja osobne chodím na súkromnú mini kliniku,17€.Polikliniky a nemocnice si nemôžu účtovať poplatky,malo by to byť v rámci prevencie zdarma(aj keď si "niečo" nájdeš)
nie, neplatím v BA, s výmenným lístkom ma odosiela na pracovisko