Mamografia

salamistka
14. mar 2024

Bola som v stredu na kontrolnej mamografii po 6 mesiacoch (vtedy som tam mala asymetrický fokus žľazy), tak mi teraz robili snímok na porovnanie...mňa by zaujímalo, ako rýchlo sa vyhodnocujú u vás snímky, mne hovorili, že klasicky tak cca o 2 mesiace zvyknú byť výsledky, ale keby som tam teraz mala nejaký horší nález, dozviem sa to skôr ? Telefónne číslo na mňa majú a údajne volajú, keby bolo treba, ale aj tak sa bojím, že ešte ani po mesiaci čakania nebudem vedieť, na čom som a či je všetko v poriadku. Vďaja za info.

daridari11
14. mar 2024

@salamistka Ja som bola doteraz dva krát na mamografii, ale výsledky mi povedali hneď......druhý krát, keď sa dr. niečo nezdalo, tak mi hneď na mieste urobili sono.

sssss123
14. mar 2024

výsledok som mala hneď

andrea_82
14. mar 2024

U nas je tiez vysledok hned, dr. doplna este aj ultrazvuk

stanulienkat
14. mar 2024

Vysledky byvaju do dvoch tyzdnov, no na celom Sk chybaju lekari a popisovanie snimkov sa velmi predlzuje. Musis len cakat, ine ti nezostava.

ikonica
14. mar 2024

Po vysledky som prisla o 2 tyzdne...

mircalla
14. mar 2024

@salamistka Teraz som bola a povedali ze 2 tyzdne

1ryba
15. mar 2024

Na počkanie

mircalla
15. mar 2024

@1ryba To zavisi od pracoviska, nerobia to na pockanie. Ak je to pracovisko, kde je pracovnik, co to vyhodnocuje, vtedy ano. Ak len robia snimky a zasielaju to, standard 2 tyzdne. Nikdy som nemala mamografiu na pockanie, sestra mala vysledky o mesiac.
Teraz som bola, pani je len radiolog, robi snimky a obsluhuhe pristroj ale vyhodnocuje, vyhodnocuju sa inde