Bola som v stredu na kontrolnej mamografii po 6 mesiacoch (vtedy som tam mala asymetrický fokus žľazy), tak mi teraz robili snímok na porovnanie...mňa by zaujímalo, ako rýchlo sa vyhodnocujú u vás snímky, mne hovorili, že klasicky tak cca o 2 mesiace zvyknú byť výsledky, ale keby som tam teraz mala nejaký horší nález, dozviem sa to skôr ? Telefónne číslo na mňa majú a údajne volajú, keby bolo treba, ale aj tak sa bojím, že ešte ani po mesiaci čakania nebudem vedieť, na čom som a či je všetko v poriadku. Vďaja za info.
výsledok som mala hneď
U nas je tiez vysledok hned, dr. doplna este aj ultrazvuk
Vysledky byvaju do dvoch tyzdnov, no na celom Sk chybaju lekari a popisovanie snimkov sa velmi predlzuje. Musis len cakat, ine ti nezostava.
Po vysledky som prisla o 2 tyzdne...
@salamistka Teraz som bola a povedali ze 2 tyzdne
Na počkanie
@1ryba To zavisi od pracoviska, nerobia to na pockanie. Ak je to pracovisko, kde je pracovnik, co to vyhodnocuje, vtedy ano. Ak len robia snimky a zasielaju to, standard 2 tyzdne. Nikdy som nemala mamografiu na pockanie, sestra mala vysledky o mesiac.
Teraz som bola, pani je len radiolog, robi snimky a obsluhuhe pristroj ale vyhodnocuje, vyhodnocuju sa inde
@salamistka Ja som bola doteraz dva krát na mamografii, ale výsledky mi povedali hneď......druhý krát, keď sa dr. niečo nezdalo, tak mi hneď na mieste urobili sono.