Čaute moja mama je už v prechode 3 roky a teraz začala hrozne krvácať nechce ísť lekárovi ani nikam nakoľko si mysli že to ma zo stresu lebo jej teraz zomrel blízky človek ale mne sa to nepáči lebo aj dosť pochudla a je nervózna stále ja už neviem ako ju dostať lekárovi ona začne aj po mne kričať čo to môže mat ?
ja som tak bola treba ist k lekarovi dal mi 2 injekcie a lieky prešlo to .... pozor môže vykrvacat ak ide čista krv povedz jej to ja mam 53 asi pred rokom som tak bola
Môže to byť zo stresu. Moja mamina mala tiež krvácanie aj po niekoľkých rokoch po skoncenis a veľmi silné krvácanie.
Urcite musi k lekarovi, krvacanie po prechode moze byt znakom rakoviny, u dvoch pripadov, ktore poznam to tak bolo. Stres-nestres, mama schudla, neni na tom dobre, zbalit ju a sup na gyndu.
Smer lekar
Moja mama mala takéto krvácanie a bol to zhubný nádor maternice, takže hneď zajtra k lekárovi
Známa tak mala po 4 rokoch ,dostala injekciu a všetko v poriadku .Nestraš mamu bo dupľom ju k lekárovi nedostaneš.
Moze to mat aj so stresu ale v kazdom pripade musi ist k lekarovi. Moja mama tiez taketo mala, dostala lieky a preslo to. myslim, ze nejaky myom mala a ten praskol. Ale vysetrili jej vsetko mozne, na sono chodila par mesiacov, ci je to naozaj len to. Netreba vobec stresovat, ale treba to dat vysetrit.
netreba sa dopredu bat, treba ist na gyn, urobia sono a pozru sliznicu, mozno pre nieco narastla.
hned na pohotovost, nemusi to hned byt nieco tragicke, ale normalne to nie je. mozu byt zrasty na maternici..drzim palce
Moja svokra to mala tiez, uz v prechode a zrazu zacala silno krvacat...ked sa to opakovalo, robili jej kyret, poslali na histologiu, nastastie vsetko ok a odvtedy ma pokoj
Mama je dospelá a teraz aj v strese,ak prežila smrť niekoho blízkeho.Mala by si na ňu ísť podobrotky,že sa o ňu bojíš,že zbytočne stráca červená krvinky a takto bude anemická,že to treba riešiť s lekárom aspon telefonicky,ak nič iné,tak dr. predpíše lieky proti krvácaniu elektronicky.
Mama tak v lete skoro vykrvácala, keby ju otec nedonutil k lekárovi... Rakovina maternice.
Muzova starká tiež krvacala v prechode a bola to rakovina už v poslednom štádiu, žila len pár mesiacov po tom ako sa to dozvedela!
Urcite smer lekár
zdravim poprosim vas napiste mi spravu viem vam poradit
Ano aj v mojom okoli to bola rakovina krcka v pokrocilom stadiu. Babka uz nezije.
@zuzulina265 mozte mi napisat ked viete o tom nieco (myslim spineni v menopauze)Dakujem.
Babka tak krvácala a bol to nádor maternice. Už je tomu 8 rokov. Vybrali maternicu a je ok. Nepotrebovala ani liečbu.
Nechcem strasit ale naša starká mala po prechode krvácanie, a nakoniec to bol zhubný nador.
Vybrali jej hneď maternicu a žila ešte 25 rokov.
Stres je spúšťačom rôznych chorôb. Krvácanie býva príznakom....nemusí to byť hneď to najhoršie, aj myomy napríklad sa tak prejavujú.