Mám zmeniť gynekológa?

9. apr 2021

Ahojte baby.
Píšem tento príspevok anonymne,nakoľko to tak proste cítim..Baby prosím vás,poraďte mi....
Mala som gynekologicku,bola som s ňou spokojná,keďže som chodila iba na preventívky a nemala som partnera,žiadny sex,žiadne problémy.
Potom som si našla partnera a plánovali sme dieťa.Navstevy sa znásobili u pani doktorky...a tu som si všimla jednu vec,ktorá mi prekážala...pani doktorka bola viackrát pod vplyvom alkoholu...Po čase som si vzala od nej kartu a prešla k doktorovi.Doktor je fajn odborník,ale nepríjemný,povahou drsný človek.Navyse sa vždy treba k nemu objednať,čakacie doby sú hrozné.
Uvažujem zas zmeniť doktora...len ja už sa hanbím... chodím hore dole od lekára k lekárovi...je mi trápne proste...Baby čo by ste robili?Zmeniť ešte raz,alebo zaťať zuby a ostať pri ňom?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
karamellova
9. apr 2021

Ja odporucam zmenu.ak sa vam babo podari budes k nemu chodit kazdy mesiac na poradne a ku koncu aj castejsie.bude ta bavit kazdy mesiac vycakavat v cakarni a pocuvat neprijemne poznamky ked budes v tehotenstve precitlivena?

zuzikak
9. apr 2021

prosim ta pekne - volba lekara je tvoja osobna volba. Je to clovek, ktoremu zverujes svoj zdravotny stav a teda potrebujes sa u neho citit dobre a musis mu doverovat. Ak mas lekara navstivit a potrebujes aby ti pomohol vyriesit tvoj problem a ta predstava jeho spravania ci cohokolvek je ti velmi neprijemna, je na case zmenit lekara za takeho, u ktoreho sa budes citit komfortne.

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kofolala
9. apr 2021

@dominika1988 presne! aj ja to takto vnimam 👍

autor
9. apr 2021

Ďakujem za odpovede baby 🙂

nika82
9. apr 2021

ja uz mam 4 gynekologa a ten ma konecne riesi

lubiss
9. apr 2021

pokial je odbornik a kvalitny tak ti moze byt uplne fuk ci je mily alebo nie ked si robi svoju pracu poriadne- ale to som ja mne na tutu nunu nezalezi ale na kvalite...mimochodom aj moja doktorka teraz iba objednava predty msom tam mohla prist hocikedy ale koli kovidu len takto funguje teraz

selest
9. apr 2021

Normalne by som zmenila. Myslis ze lekar sleduje kto sa kedy od neho odhlasi alebo prihlasi ked ma x pacientiek..

bigdream
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nika82
9. apr 2021

@bigdream HC - Hybal

rooberta
9. apr 2021

Ja tiez idem zmenit gynekologa, ako sa to prosim vas riesi? Musim ist osobne do ordinacie a od sestricky si vypytat kartu, tu potom zaniest novej sestricke? Aj sa vypisuje nejake tlacivo? Alebo sa mam ist len nahlasit k novemu doktorovi a on si vyziada od stareho gynekologa kartu? Alebo kazdy doktor ma iny system? Vobec neviem aky je postup 🙄

whatever1
9. apr 2021

Ak ti je návšteva u nho neprijemna, určite ho zmen. Odborník, neodbornik🤔,ak nemá ľudský prístup, smola. Ja mám skvelú gynekologicku, nemusim sa ani nič pýtať, sama má podrobné o všetkom informuje, je empaticka a dôsledná. Hocičo sa mi nezdá, rada a ochotne vysvetlí. A pred tým než odídem sa ešte uisti ti sa nepotrebujem ešte nieco opýtať. Arogantného gynekologa by som ozaj nestrpela..

bigdream
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nika82
10. apr 2021

@bigdream od 2018

bigdream
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nika82
10. apr 2021

@bigdream cca 60+, neviem v pondelok zavolaj 033 794 12 02