Dobrý deň zienky mám zápal močových ciest keďže viem ako to je lebo som to mala už veľakrát za celý rok gynekologička moja ma dovolenku tak som si kúpila canesten tabletku tak tiež krém bolo všetko okey a zase to začalo mohli by ste mi poradiť čo ste užívali? Alebo nejaký domáci recept kým sa gynekologička vráti z dovolenky ďakujem…
no ocividne nevies, ved to su uplne odlisne diagnozy...
@anastaziamudrucova ak máš zápal močových ciest,choď k obvodnej pre atb
So zápalom močových ciest chodím k obvodnému nie ku gynekologičke.
Pre mňa je top Monural, na predpis, už len toto mi zaberá.
Prípadne kým sa dotrepem k lekárovi tak moja záchrana na chvíľu je sirup Uroval a prasličkový čaj.
Canesten mi poradili v lekárni…. K obvodnému pojdem v pondelok keď ma zoberie pani doktorka… ta mi zase odporúča keď mám taký problém ze ku gynekologické takže neviem….
@kat_ to mi poradili v lekárni nekúpila som si to sama…🤦🏽♀️
@kat_ píšem že viem o čo sa jedna keďže mávam často zápal močových ciest….
@sweetlife001 monural tiež mi raz predpísala gynekologička mala som z toho vedľajšie účinky už nikdy viac zkusim ten sirup
Daj si teraflu
@taga theraflu je na chrípku nie na zápal močových ciest
@anastaziamudrucova urinal akut a mrte ideologického čaju.
@anastaziamudrucova ako už bolo spomenuté canesten je na mykozu a nie na močové cesty. Ale aj lekárnik sa môže pomýliť 🤷♀️
https://www.drmax.sk/vitaminy-a-mineraly/pre-zd...
Na močové cesty užívam D-manozu. Aj preventívne.
Močové cesty nerieši gynekológ, ten má na starosti iný otvor. Choď k obvodnému.
@anastaziamudrucova D-manoza.Super vec
@anastaziamudrucova s mocovymi cestami sa chodi k obvodnemu. Popripade aj sa to opakuje smer urologia
Ahoj súcitim s tebou poznám ten pocit. Určite si kúp urinal akút forte a d manossu. Od lekárky si pýtaj monural
@januska12323 močové cesty rieši aj gynekológ !
@timeas111 presne tak
@anastaziamudrucova paracetamol v kombinacii s horucim napojom by ti nachvilu pomohli, ale ked nechces, tak trp
@anastaziamudrucova canesten je na vaginalnu mykozu a nie na zapal mocovych ciest…