Ahojte baby, koľko z vás má nejaký zdravotný problém a otehotneli? Ja mám vrodenú trombofíliu...A neurologička mi povedala, že si budem musieť počas tehotenstva injekcie na riedenie krvi, predpokladám že to bude heparín, alebo fraxiparín. Tie mi podávali v nemocnici, keď som bola chorá. Koľko z vás sa aj počas tehotenstva liečilo?
ahoj, presne tak pozri do temy trombofilia, ja mam inak leiden V heterozygot, t.j. v tehotenstve som si pichala cely cas fraxiparine, neboj da sa to zvladnut, bolo to len 263 injekcii do brucha.. 😉 v beznom zivote nemusim si pichat nastastie nic, kazdopadne viac sa docitas na horeuvedenej stranke, vela stastia.
@ladyd21 Ahojky.aj mne zistili vrodenu trombofiliu.Brala som fraxiparin.pichala som si kazdy den do ramena a aj dva mesiace po porode...
neboj sa.Myslim ,ze rodt budes cisarskym ako ja.vsetko ti naplanuju ,aj ked mne nestihli.rodila som o 5 tyzdnov skor a vecer som si pichla fraxik no a chytilo ma to...
drzim palce.ak mas nejake otazky ,klude napis
Ahojte, skusim pokracovat v tejto teme. Mam vrodenu trombofiliu a prve dietatko sa podarilo az po umelom oplodneni. Teraz sme sa rozhodli skusit este posledny raz prirodzenu cestu, ale idem brat preventivne anopyrin a kys. listovu. Je tu niekto taky, komu sa podarilo s takouto diagnozou prirodzene otehotniet, myslim s branim tychto liekov? Dakujem....
@lenulikus Ja mam Leiden V heterozygot a som aj MTHFR homozygot mutant. Moj problem je, ze prirodzene sa mi vobec nepodarilo otehotniet a druhe IVF neplanujeme. Tak chcem len vediet, ci je tu niekto s podobnym problemom a s branim anopyrinu sa podarilo niekomu prirodzene otehotniet. Moja hematologicka mi povedala, ze mi anopyrin asi nepomoze, ked sa mi prirodzene nikdy nepodarilo otehotniet...Ale skusime to 😵
Aj mne zistili vrodenu trombofiliu az po dvoch porodoch. Otehotnela som prirodzene, bez nejakych liekov a aj som prirodzene spontanne rodila 🙂
Ja mám získanú trombofíliu, nie vrodenú, teda bez genetických mutácií, tiež som sa to dozvedela až po tehotenstve a v šestonedelí som si pichala fraxiparín. Neviem, či by som si musela pichať aj počas ďalšieho tehotenstva, ktovie, možno až po pôrode.
@salamistka Pichala som heparin od prve dna IVF.
ahoj, skus mrknut do temy https://www.modrykonik.sk/forum/me-zdravi/tromb...