Mám volať doktorke?

12. jan 2023

Ahojte. Užívam antikoncepciu. Menzes som dostala načas avšak bol iný v tom zmysle že krv bola hnedá. Tmavočervená bola len prvý deň do večera. Neviem však či mam volať doktorke alebo nie. Ochorela som avšak až na 3 deň menštruácie.

tessa2299
12. jan 2023

Ja niekedy aj chapem, preco lekari nedvihaju telefony. Ak im par krat za den zavolaju zeny s takouto podobnou otazkou... 🤦‍♀️ v prvom rade, mas antikoncepciu. V druhom rade, mas menstruaciu. V tretom rade, vyskusaj tehotensky test, ked sa uz bojis, nie? 🙃

uhnakova
12. jan 2023

Pri užívaní antikoncepcie nemá žena skutočný menzes, len krvácanie z vynechania hormónov. Pri niektorých druhoch antikoncepcie môže byť namiesto krvácania len špinenie alebo aj vôbec nič. Nemusíš volať doktorke.

autor
12. jan 2023

@tessa2299 ja sa nepýtam na tehotenstvo ale či je normálne mať takéto krvacanie pri užívaní antikoncepcie. Teda že krv je hnedá. Test som skúšala dnes a vyšiel negatívne

veronikaszabova
12. jan 2023

Omg. Kolko zien ti este musi napisat, ze to je OK?? Este kolko diskusii o tom zalozis??

fiafia
12. jan 2023

Pri hák je to úplne normálne

andula09
12. jan 2023

Pri užívaní Hak je toto úplne bežné. Ak nemáš nejaké iné problémy, tak by som to s dr ani neriešila.

autor
12. jan 2023

@andula09 zatiaľ mám len mierne bolesti pŕs. Ale to možno je z kašľa. Počkám a prípadne zavolám lekárke.

beata_k
12. jan 2023

Nikomu nevolaj. Este raz. Je to normalne. Aj tie prsia.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz