Ahojte. Užívam antikoncepciu. Menzes som dostala načas avšak bol iný v tom zmysle že krv bola hnedá. Tmavočervená bola len prvý deň do večera. Neviem však či mam volať doktorke alebo nie. Ochorela som avšak až na 3 deň menštruácie.
Pri užívaní antikoncepcie nemá žena skutočný menzes, len krvácanie z vynechania hormónov. Pri niektorých druhoch antikoncepcie môže byť namiesto krvácania len špinenie alebo aj vôbec nič. Nemusíš volať doktorke.
@tessa2299 ja sa nepýtam na tehotenstvo ale či je normálne mať takéto krvacanie pri užívaní antikoncepcie. Teda že krv je hnedá. Test som skúšala dnes a vyšiel negatívne
Omg. Kolko zien ti este musi napisat, ze to je OK?? Este kolko diskusii o tom zalozis??
Pri hák je to úplne normálne
Pri užívaní Hak je toto úplne bežné. Ak nemáš nejaké iné problémy, tak by som to s dr ani neriešila.
@andula09 zatiaľ mám len mierne bolesti pŕs. Ale to možno je z kašľa. Počkám a prípadne zavolám lekárke.
Nikomu nevolaj. Este raz. Je to normalne. Aj tie prsia.
Ja niekedy aj chapem, preco lekari nedvihaju telefony. Ak im par krat za den zavolaju zeny s takouto podobnou otazkou... 🤦♀️ v prvom rade, mas antikoncepciu. V druhom rade, mas menstruaciu. V tretom rade, vyskusaj tehotensky test, ked sa uz bojis, nie? 🙃