Ahojte dievčatá viem je to dosť chúlostivá záležitost a nechcem aby ste mi nejako ešte viac nakladali len sa chcem niekomu zveriť alebo porozprávať pretože nikdy s nikým som sa o tomto nerozprávala je mi to dosť trápne a je to chúlostivé preto píšem aj anonymne za čo sa ospravedlňujem...asi od puberty ma trápi to že mám veľké pysky ohanbia podotýkam nemala som veľa sexuálnych partnerov nakoľko to bolo pre mňa strašne zahanbujúce tak som mala len 3 a 2 boli moji partneri hanbím sa kvôli tomu chodiť aj ku gynekológovi, a vlastne aj na kúpaliska pretože to cez nohavičky vyzerá ako malý penis je to pre mňa strašne traumatizujuce hlavne keď vidím že iné ženy to nemajú ani moje spolužiačky to nemali... S partnermi som o tom nehovorila ani s jedným bolo to pre mňa trápne a preto som s nimi chcela spávať len po tme snívam o labioplastike len momentálne finančné prostriedky sú zložité prosím ak je nejaká baba ktorá bola na tej plastike pomohlo vám to zvýšiť si sebavedomie a nemali ste žiadne komplikácie?
Na zlave dna mas teraz v akcii za 500
https://www.zlavadna.sk/zlava_282488_labioplast...
Co sa mas tolko trapit? Daj si to spravit, ked ti to vadi a vidno velmi pod plavkami
Sestra mala labio , pretože mala jeden pysk o dosť väčší, než druhý.bola 2roky dozadu v Trenčíne
Bez komplikácií .tiež jej to vadilo, či už sa jej to otieralo o nohavičky a tak isto pri partneroch sa hanbila .
Tak isto to bolo vidno cez plavky.
Ja ťa úplne chápem, aj keď som to sama nezažila.
Tiež by ma to veľmi trápilo.
Sestra myslím platila pred 2rokmi 500eur.
ak mas z toho az taku traumu, ze sa hanbis pred partnerom, tak by som do toho isla. Mame zdravotnictvo na takej urovni, ze to vie opravit, tak preco sa trapit. Drzim palce, nieje to taka suma, ze by si nevedela po par mesiacoch nasetrit 🙂
V prvom rade nemáš mať prečo komplex, lebo som presvedčený, že pre kopec chlapov je to sexy. Každopádne, ak to už tak máš v hlave zakorenené, tak na to operáciu choď.. keď odstrániš svoj blok, malo by sa ti potom vrátiť aj sebavedomie.
Je pravda ze podla zien je to neesteticke, no pre mnoho muzov velmi pekne...gynekologa sa kvoli takejto veci hanbit netreba, oni uz videli vsetko, ale ze ozaj vsetko mozne...a pripadne sa mozes s lekarom poradit ci je to az taky extrem, ako si ty myslis...ale to musis mat k lekarovi doveru...mozno by ti vedel z jeho pohladu poradit ci to treba riesit,alebo nie, pripadne som pocula ze sa to da operovat aj cez zdravotnu poistovnu.
Kazda sme ina, nemozeme byt vsetky rovnake. Nebudem opakovat to vo tu baby pisali, maju pravdu, pridam sa uz len v tom zmysle, ze nosim tmavy spodny diel. Svetla farba neprichadza do uvahy 😊 drzim palce nech sa rozhodnes tak aby si bola stastna a spokojna.
Ja osobne by som sa nedala operovat, dost som postopkana po dvoch porodoch jak osemsmerovka a piskvorky.
mozno keby sa autorka spytala niektoreho frajera ci mu to vadi, aspon 50%komplexov by bolo prec...my zeny riesime celulitidu, kazdy centimeter svojho tela, kazdu vrasku, no chlapi sa na to pozeraju uplne inak...teda aspon ti normalni ;)
@drahusa333 velka pravda
chlapom je jedno ako to vyzerá , každý chce len jedno...😉
nemaj komplexy, maj sa rada 🙂 budeš sa mať rada ty, bude ťa milovať tvoj partner. Nerieš to vobec ale že vobec 🙂
@deti95060810 no by si sa divila kolko sa najde aj takyvh co im to vadi...kamaratka stym tiez mala problemy a dost sa trapila lebo ju chlap urazil ze ma dole plachtu
@judar to bol ojedinelý idiot...😉
@judar a isla na plastiku aby ju neurazal? ked ist tak kvoli sebe nie kvoli debilovi ...
chod na labioplastika ak ta to trapi nie je to az tak invazivna operacia ako napr. redukcia prsnikov. naspor si a daj si to do poriadku. a na gynde sa nehanbi tam uz videli vsetko
Pozri, ja ti to napíšem otvorene.. ja ju takisto nemám ako 5 ročné dievčatko, ale poviem ti, že chlapov skôr priťahuje, keď tam dole aj niečo je. Proste príde im to že majú naozaj niečo so ženou, nie s dievčaťom. A myslim si že to určite nie je žiadna katastrofa ako popisuješ a možno trochu aj zveličuješ a preháňaš. Ja byť tebou by som s priatelom spala normálne cez svetlo a neriešila vôbec... uvidíš že ti na to nic nepovie, ba bude sa mu to ešte viac páčiť. Takto na svoj problém velmi upozorňuješ a nevieš sa preto uvolniť a zbytočne sa trápiš. Poďla mna to nie je také strašné 😉
@ciernysokol hlavne operacie netreba riesit cez zlavovy portal pre pana !!!
@marca12 pokial sa jedna o serioznu kliniku s dobrymi recenziami, preco nie? Kedze sa jedna o kozmeticky zakrok, ktory nie je nevyhnutny, chapem, ze teraz nemusia mat klientov a chcu prilakat aj touto formou
@sunny8 Blbost!Taky primitivny nazor a este posmesky ze sebavedomie nie je medzi nohami,sa zamysli.Tu sa nebavime o tom ze si chce z prce zvacsit prsia,alebo napichat pery.Ak ma naozaj take velke pysky ze to vuzera ako maly penis,tak naco ma do konca zivota trpiet hanbou?Ak ju to paralyzuje tak ze si nevie uzit sex a ma z toho traumu,tak urcite odporucam pomoct si plastikou.Ved na to plasticka chirurgia je.To je ako ked ma niekto popolniky,dioptrie 8 a nesiel by na laserovu operacou lebo sebavedomie nie je na hlave ale v hlave!
Autorka-Ak by som mala takyto problem,tak si najdem hoc aj druhu robotu aby som si na to zarobila,uz davno,takze setri peniazky a do toho,nie je o com 😊👍
@deti95060810 never tomu, že ojedinelý. Riešia to medzi sebou, a je vela takých, ktorým sa to nepáči.
@nini1010 suhlasim, našetriť na operáciu a vyriešiť daný problem. Resp. možno by sa to dalo riešiť aj cez Dr. a poisťovňu
@nini1010 je to zákrok ktorý si vyžaduje jej zdravotný stav ? Nie je .. ako si spomínala že laserovu operáciu očí - tak to s tým nesúvisí keď človek stráca zrak je logické že sa nechá pooperpvat aby mohol normálne fungovať. Pocit hanby je len pocit a je vo vnútri .. mať niečo väčšie medzi nohami je rovnaké ako mať väčší nos alebo väčšie brucho človek sa hanbí len vo vnútri druhým ľuďom je to ukradnuté či to máš či nemáš
Je to len o pohľade na vec. Niekomu sa páči to inému ono. Mne sa páčia keď sú veľké a dal by som za to úplne všetko kedy som mal ženu z veľkými pyskmi.
@nini1010 povrchne je nepracovať na sebe ale starať sa do druhých, mne je jedno ci si dá niekto prsia alebo pery je to jeho vec a aj šťastie.
Ja teda niesom natom tak, ako si opisala ty ale tiež som mala tento nápad a každy frajer mi ho rychlo zmietol zo stola že v žiadnom pripade nič nepojde preč😄 takže je natom niečo pravdy že sa to chlapom páči. Pozerala som si vela videi ako prebieha operacia a musim povedať že vela krat ta šuška vyzera po operacii bez "toho" ovela horšie. Teda ja by som dotoho nešla. Mne sa to nepáči tak ako to vyzera po tom. Podla mna ajtak prehaňaš a určite to nieje take zlé iba všetky kamošky maju šušky ako malé dievčatá a vyzerajú nedotknuto, tak ty ked to mas ine tak ta to deprimuje a sposobuje komplex. Ja by som ti odporučila este natom popracovat, zobrať to tak ako to je a milovat sa taka aka si. A ked to nepojde ani tak, tak si to daj urobiť. Inak ja som teraz po porode a vsetko tam dole vyzera lepsie ako kedykolvek predtym 😂👍niesi v tom urcite sama,niesi jedina na svete. Tak hlavu hore. Drzim palce 😘
Sebavedomie je v hlave nie medzi nohami ;) operácia ti na sebavedomí nepridá. Možno sa to zlepší ale neskôr si nájdeš zasa niečo s čím nie si spokojná. Vieš s koľkými vecami som nebola spokojná ja? Toto som chcela operačne tamto operačne ale vzdala som to popracovala som na sebe a momentálne by som nemenila nič. Nie som dokonalá ale to nie je nikto 🙂 partner ťa bude ľúbiť takú aká si