Mám tam ísť, aj keby to bola zbytočne vyvolaná panika?

18. feb 2023

Tento mesiac som mala menštruáciu len jeden deň. Bola silná avšak po dni skončila. Neberiem žiadnu antikoncepciu a chránime sa dostatočne čiže tehotenstvo to asi nebude avšak napriek tomu mi vyšiel slabo pozitívny test ale iba jeden. Ďalší bol negativny. Mali sme sex len dva krát. Jeden na konci menštruácie čiže pred mesiacom a ďalší bol v pondelok. Problém je ale ten, že na jednom teste bola čiarka a na druhom nie. Lenže ten prvý ma vystrašil a tak som v panike volala na gynekologiu, to bolo minulý utorok a povedala som čo sa stalo, či by mi nezobrala krv. Tak mám prísť hneď na budúci týždeň na vyšetrenie. Baby ale dnes ráno bol test negatívny. Mám ísť ešte na gynekologiu alebo mám zavolať a povedať že ďalší test už bol negativny? Predsa len sa obavam toho jedného pozitívneho. Nebude blbé ak tam pôjdem a nič sa nezistí? Neurobí mi ta doktorka nič?🙈(samozrejme že tehotná byť môžem aj keď je to asi nepravdepodobné)..

jj298
18. feb 2023

Akoze chces vediet ci ti neutrhne hlavu?😀

autor
18. feb 2023

@jj298 áno, vždy som mala problém s doktormi. Že ich iba obťažujem banalitami😅

mima1991
18. feb 2023

janka si to ty? 🙂

eva8
18. feb 2023

Kľudne choď, istota je istota a popros hneď aj o preventívnu prehliadku, ak sa blíži termin

jj298
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
18. feb 2023

@mima1991 žiaľ nie som Janka. Píšem že neužívam antikoncepciu, ak si myslím že viem ktorú Janku myslíš tak ona hádam užíva hak či sa mýlim?
@eva8 vďaka, nárok na preventívku mám v apríli čiže skusim sa jej opýtať či má hneď aj objedná

whatever1
18. feb 2023

Nemas sa preco citit blbo, mala si pozitivny test, jednodnove krvacanie, potom negativny. Ved je to divne. Coho sa bojis? Ze ti povie, ze si vymyslas? Ved tam ides s tym aby ta vysetrili ci si v poriadku. Mozno mas cystu, mozno si mala biochemicke…

autor
18. feb 2023

@whatever1 áno toho sa obávam, že povie že si vymýšľam. Ďakujem za odpoveď 🙂 uvidím čo povie v pondelok

whatever1
18. feb 2023

Toto ti nepovie ziaden lekar, bolo by to absolutne neprofesionalne. On tam je od toho aby ta vysetril, je to jeho praca. Ty nie si povinna mat diagnoznu ani byt tehotna, ak ti po vysetreni povie ze tehotna nie si a vsetko tam dolu mas v poriadku tak sa usmej a podakuj, bud rada ze si zdrava. Ako neviem preco by si sa mala citit blbo. To krvacanie mohla sposobit aj cysta. Keby sa clovek vedel vysetrit sam, tak k lekarovi nemusi. Teba nieco trapi, udialo sa ti nieco nezvycajne, mas dovod na vysetrenie.

autor
19. feb 2023

@whatever1 ďakujem🙂 áno ale napríklad. Pôjdem v pondelok (idem 12 dní cpo ms mi nej keďže skôr som test nerobila a objednala ma až na budúci týždeň teda zajtra) a ďalšia menštruácia mi má prísť za 16 dní a napríklad nepríde a ja budem musieť volať znova tak vo mne už znova beží to že čo ak znova budem u nej znova za otravnú. Odkedy mi raz jeden doktor vynadal že som ku nemu prišla dva krát zbytočne tak odvtedy mám paranoju že sa to zopakuje vždy.

whatever1
19. feb 2023

Ved ked ta bude vysetrovat, spytaj sa ci to jednodnove krvacanie bola menstruacia a kedy mas ocakavat dalsiu. To nikdy nemozes brat tak ze ides zbytocne, ide o tvoje zdravie, ked sa ti nieco nezda, daj sa vysetrit. Ja uz neviem ako ti to vysvetlit, platis si zdravotku, lekar to nerobi zadarmo, nieco sa ti nezda tak je povinny ta vysetrit. Ked ti spravi sono tak bezohladu na to ci tam mas neaky nalez alebo nie tak mu poistovna ten ukon preplati. Lekar ktory ti vynadal bol z pohotovosti?

autor
19. feb 2023

@whatever1 áno ja ťa chápem, preto tam aj idem. Nie bol to neurológ, normálne lekár.

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz