Mám stupňujúci sa zápal močových ciest

siimonella
31. máj 2021

Ahojte. Máte niektorá takéto skúsenosti? Od decembra mám každý mesiac zápal. Nebýva to z prechladnutia, dávam si pozor. Dr. mi vždy dala moc na rozbor a vždy tam bola krv, bielkoviny a baktérie, takže som stále na antibiotikách. Som objednána ku gynekológovi aj na urologiu. Mali ste niektorá takýto problém a aký bol dôvod zápalov? Prípadne viete poradiť na aké vyšetrenie sa pýtať lebo niekedy sú doktori neochotní.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ladypepa
31. máj 2021

Mam taky isty problem. Bielkoviny a bakterie. Niekolkokrat bola vzorka mocu na kultivacii ale nezistili ziadnu konkretnu bakteriu.Po dobrati 4 druhoch antibiotik boli vysledky ovela lepsie ale nie uplne dobre tak som mala dobrat este par dni biseptol a ist na kontrolu. Zial ocitla som sa v karantene a o 20 dni po kontrole som zasa na zaciatku. Uz som zufala lebo chodim od obvodnej na gynekologiu nonstop. Bola som uz aj na urologii a tam nic kontretne nezistili. Na gynekologii som mala vzdy vsetko ok a teraz uz aj tam zistili zapal takze mi nasadili vaginalny antibioticky krem a tabletky pre partnera. O 2 tyzdne mam ist na kontrolu tak som zvedava. Inak mne zacali tieto problemy od kedy som si dala zaviest nehormonalne vnutromaternicove teliesko. Gynekologicka sa nejako vyhyba odpovedi ze to moze mat s tym suvis ale precitala som si vela recenzii ze viacero zien mali take iste problemy takze som presvedcena ze ak sa mi to vrati este raz tak pojde von.

siimonella
autor
31. máj 2021

@ladypepa ja som si všimla že to mávam po sexe, nie po každom ale nemám nič zavedené

jankapepe
2. jún 2021

@siimonella ak nie je prelieceny partner....preliecil sa aj on? Tak je jasz že sa ti to po sexe vždy vráti!

siimonella
autor
2. jún 2021

@jankapepe dr mu dala moč na rozbor a vždy to mal ciste a že už ho nemože kde poslať keď mu nič nieje 🙄