Mám strach z biopsie prsníka

janina3479
24. aug 2022

Ahojte baby prosím vás čaká ma biopsia prsnika a mám naozaj strašný strach hrčka sa nachádza rovno pri bradavke a veľmi sa bojím tej bolesti,majú mi to robiť v BB mamacentre prosím vás ktorá máte skúsenosť s týmto aj ako to prebiehalo napíšte mi ,doktor mi povedal ,že mi to vraj budú robiť bez umrtvenia 😨

daniela232
24. aug 2022

@janina3479 nie nebudu ti to robit bez umrtvenia,nemusis sa vôbec báť,ani neviem ze mi niečo robili,a v mammacentre su zlati ,prijemní ,aj sesticky aj lekari

dorka_33
24. aug 2022

Pichnú ti lidokain 🙂 ale po pravde je to veľmi nepríjemné celé...nedávno som to absolvovala a pevne verím, že už nikdy viac

kvetinka719
24. aug 2022

Ahoj, vôbec sa toho neobávaj, nebudeš to skoro ani cítiť. Mne to robili v NOU v BA, lokálne umŕtvili. Takisto som mala hneď pri bradavke v pichy. Po biopsii som ešte pól hodinu musela čakať v čakárni s ľadovými obkladmi, to bolo veľmi prijemne a keď som prišla domov, už to nebolelo. Bude to v poriadku, drzkaj sa

liloastitch
24. aug 2022

Tento zákrok sa robí aj bez umrtvenia, tenkou ihlou . Robili mi ho tiež v mamacentre, rovnakom som mala ložisko pri bradavke ( cez tú ma neskôr aj rezali pri operácii) , pre mňa osobne bolo toto úplne bezbolestné a to som sa bála nenormálne. Ani som si neuvedomila kedy má pichli. Robili mi aj druhý odber,ten už hrubou ihlou a vtedy to umrtvovali. To bolo pre mňa horšie.

janulababula
24. aug 2022

@janina3479 mne tiež robili v BB, ale vakuovu biopsiu. Umrtvili mi lokálne, ale bolo to nepríjemné. Podstatné je to potom. Personál je veľmi milý. Držím palce ✊

karin7799
2. jún 2023

@janulababula Ahoj,mne maju robit mamotomiu bud.tyzden,v Ba,mam z toho hrozu ze aj ked mi pichnu lokalku tak to budem citit.Je citit len tlak alebo vyslovene bolest? Dufam ze tych cca 30min.nejak vydrzim.Vdaka za odpoved.