baby, este sa len snazime, ale uz rozmyslam, ci si mam hladat nejakeho gynekologa blizsie k svojmu bydlisku. tohto mam tak do hodiny cesty (asi 40 min mhd), co je pomerne dost... zvladli ste to niekto aj takto a nezalezi na tom? ci lepsie mat ho stale relativne po ruke? ten sucasny mi celkom vyhovuje, aj ked zase som nikdy nemala vazny problem. cize raz za rok je to v pohode na preventivku, ale chodit tam castejsie a tehotna, to neviem... co by ste poradili? dakujem.
No najprv budes chodit len raz mesacne to sa da zvladnut tych 40 min a potom na konci tehu uz na poradne castejsie ale do nemocnice kde rodis. Aspon u nas to tak je.
Rozhodne blizsie.
Chodila som vlakom do druhého mesta na poradne a nemenila by som ho. A dokonca aj s malými deťmi. 🙂
Mám lekára 25 km
v BA je 40 min. gynekolog "za rohom", za mna je to v pohode vzdialenost, mesiac pred porodom som aj tak chodila na poradnu do porodnice a nie k mojmu gynekologovi (neviem ako to mate) a ta porodnica tiez nemusi byt vedlajsia budova
takze ak ti vyhovuje, si s nim spokojna, 40 min. by pre mna nebol dovod na zmenu
Ja mam gynekologicku 15km od domu.
Budeš tehotná , nie chorá. Ja som mhd chodila aj do už na poradne do pôrodnice s bruchom a mala som to asi 30 minút aj s prestupom
Tak ja mám gyn 1,5h cesty autom a nemenila by som ho. Ťažko nájdete dobrého lekára, citlivého, ktorý všetko vysvetlí v dnešnej dobe
Mam 2 deti a chodila som ku gyn vlakom + busom a úplná pohoda. Veď sa chodí iba raz mesačne a ku koncu sa aj tak už chodí do nemocnice.
Mam gyn aj porodnicu 35 km od domu, nemenila som kvoli tomu lekara
Ja som mala gynekologicku 30 minút cesty, a to busy (keď som ešte bývala u svokry na dedine ) chodili hrozne do mesta. Normálne som chodila, alebo má niekedy odviezol muž, aj do pôrodnice sme bez problémov šli.
to je jedno. ja som chodila každé 2 týždne celé tehotenstvo do nemocnice do rizikovej takže aj keby mám svojho vo vchode bytu, tak mi to nie je nič platné 😂 ešte nie si ani tehotná, nerieš 🙈 ak si so súčasným SPOKOJNÁ tak nemeň
Jazdila som kazdy mesiac a na konci kazde 2 tyzdne hodinu do BA. Doktora by som urcite nemenila, lebo ten moj je pre mna najlepsi. Do porodnice na poradne som tiez jazdila zasa inam cez hodinu. A taky horor to teda nie je.
Ja som mala gynekológa 100 km od bydliska,keď som bola tehotná jazdila som hodinu a pol tam a hodinu a pol naspäť.Nemenila by som,bol to dobrý odborník.
Určite je lepšie mať doktora poblíž, keď už budeš vo vyššom štádiu tehotenstva budeš chodiť na poradňu každý týždeň a sedieť hodinu v buse a cestovať nie je bohviečo, ja mám gynekológa asi 5km a tiež som chodila MHD a už to bolo niekedy o hubu, aby mi sedel čas poradne a autobus k tomu aby som všetko stihla a ten stres k tomu nič moc 🤷🏻♀️