mozte mi niekto poradit,mam problem s nohou,mala som kozne problemy,a casto mavam zapuchnuty clenok a niekedy aj boli(kozny vobec nevie co to je)ci mozem otehotniet.prosim poradte!
:D no podla mna urcite nie...opuchnute clenky uzko suviasia s plodnostou
Neviem síce aky to moze mat súvis s otehotnenim...ale viac ma prekvapuje, že nejdes k inému lekarovi...opuchnuty členok nie je pre kozneho, ale cievneho lekara...je zjavne, že mozes mat zápal zily.
ako to súvisí s tehotenstvom? Nemá to nič spoločné. Netráp sa nad blbosťami a snažilkuj o stošesť 😉
choď sa opýtať gynekológa on ti určite poradí najlepšie, ale pochybujem že by opuchnutý členok mal súvislosť na otehotnenie.pokiaľ nemáš ženské problémy nič by ti nemalo brániť v otehotnení ....Problém s nohami mám aj ja ( a ver že oveľa väčší ako opuchnutý členok ) ☹ a nevidím v tom najmenší problém 😉
a čo na to ortopéd? reumatológ.............videli to?
Ahoj, myslim, ze kozny problem a este na nohe nijako nebrani tvojmu otehotneniu, pokial ovsem si nemala na mysli, ze opuchnuty clenok je pre teba psychickou zabranou k sexu...lebo ak tuto prekazku mas, a nepraktizujes sex, potom opuchnuty clenok naozaj moze byt problemom otehotnenia.
pokial si opuchnuty clenok neliecis antikoncepciou, tak mozes... 😅
o tom, ci je vhodne s tymto zdravotnym proiblemom otehotniet, sa ale budes musiet poradit so svojimi lekarmi.