Mám problém so zvlhnutím

vikinka128
20. nov 2020

Ahojte žienky,
Mám taký problém, trocha divný, vhľadom na môj vek. Mám 21 rokov a mám pocit, že neviem zvlhnúť. Ani neviem kedy to začalo, cca pred rokom ? Do tej doby som dokázala byť vlhká aj za 3 ženy avšak teraz ? Keď som sa zoznámila s terajším už snúbencom, tak som s tým problém ešte nemala, avšak zrazu prišli stavy, kedy som vzrušená emocionálne - alebo ako to nazvať, ale moje telo nereaguje. Už nedokážem na nič iné myslieť ani len pri obyčajnom bozku, len na to, že čo bude keď ostanem znova suchá. Mám pocit, že to začína byť psychický problém, neťahá ma to už do intímností, lebo mám pocit, že to takto nemá vyznam.
PS: čo sa týka vzťahu so snúbencom, všetko je ok. Je to chlap ktorý má priority na správnom mieste, mám čas, nikdy na nič nie som sama, pomáha od upratovania až po čokolvek, psychickú podporu mám od neho tiež krásnu - takže nejaký blok kvôli nemu to nebude.

Prosím pomôžte mi, začínam byť neuveritelne zúfalá...

goodidea
20. nov 2020

@vikinka128 a fyzicky ťa partner priťahuje? Je tam "chémia"?

bluka2
20. nov 2020

Fyzicke problémy máš vylúčené?
Existujú na to aj lubrikanty, takze dopredu by som nad tym nerozmyslala (lebo si to zarucene privodis). Ak sa stale, pouzijes, nic hrozne

simsalabim
20. nov 2020

@vikinka128 problem so suchom moze u zien vzniknut kedykolvek, ak na to nie je psychicka ci lahko odstranitelna fyzicka pricina, treba si pomoct lubrikantom pred stykom a pripadne niekolko noci po sebe capikmi ci gelmi s kyselinou hylauronovou. Ak mas pocit, ze suchost je bez priciny, pustila by som to z hlavy a vobec sa tym netrapila.

janai1
20. nov 2020

Môže to byť z HAK ak berieš 🙂 odporúčam lubrikant a je to vyriešené 😁

monro
20. nov 2020

Ak je toto jediný problém, je ľahko riešiteľný. Lubrikanty sa práve pre toto vyrábajú.

limetka69
20. nov 2020

ahoj, ja s tym mam problem od porodu, pouzivame lubrikant a hotovo, co teraz, tiez je aj chut, aj vsetko, len dole sucho, v polke sexu uz sa namaze aj sama, ale proste na zaciatku mam pripeceny ventil. po nedavnej knihe to davam za vinu muzovi, lebo ma kniha tak vedela vzrusit, ze konec, cize vo mne problem nebude :D hahahaha, proste sme spolu dlho a ja uz z neho nevlhnem ako pred rokmi, aj ked ho milujem

deti95060810
20. nov 2020

nepomáha ani poloha 69?

vikinka128
autor
21. nov 2020

@goodidea áno priťahuje, v tomto tiež žiadny problém nie je. 🙂

vikinka128
autor
21. nov 2020

@simsalabim práve som si kúpila kys. Hyaluronovu takže sa skúsim “preliecit” s ňou

vikinka128
autor
21. nov 2020

@janai1 veru beriem.. takže žeby od nej ? :(

vikinka128
autor
21. nov 2020

@deti95060810 to áno, ono po chvíľke dráždenia to ide len na začiatku som akokoľvek roztúžená, moje telo nič ..

jana273s
21. nov 2020

@vikinka128 Rovnaky problem som mala z HAK.

janai1
21. nov 2020

@vikinka128 môže byť... Ja to mam tuším pri tej čo beriem aj v príbalovom letačiku napísané 🙂 ale fakt nemusíš byť kvôli tomu v strese 😁 môj priateľ sa na tom smeje, že už žien to je super lebo keď nezvlhnu vždy sa dá použiť lubrikant ale keď sa chlapovi nepostaví to nezachrániš nijako 😂😂😂😂

vikinka128
autor
10. dec 2020

@jana273s bude to asi kvôli HAK ..
@janai1 a áno, to je fakt .. hlavne sa musím naučiť nejako že je to v pohode a nemusím sa báť. Už asi samotný strach spôsobuje blok

terezka717
18. aug 2023

ahoj mám rovnaký problém a tiež som velmi mladá, ako si to vyriesila? ďakujem za odpoved 🙂

vikinka128
autor
25. aug 2023

@terezka717 ja som vysadila antikoncepciu a nejak sa to napravilo. Mám ale dlhé pms, vyše 10 dni takze vtedy je to príšerne tiež. Ale po menzese, pri ovu a chvíľku po je to tak ako ma byt.. 🙂

lneviemmeno
25. aug 2023

Ahojte, ja som si to spozorovala tiez, tiez som mlada ale som tehotna - od zaciatku tehotenstva mam pocit ze mi to prestalo, moze to byt tym? 🙂