Mám problém ejakuláciou

tomasssaa
14. jún 2022

Zdravím chcem sa opýtať niekoho zistil som už dlhšiu dobu ze mám problém z ejakulaciu ze proste nič sa nestane keď mám orgazmus to znamená neplodnosť ? Môže to byt aj s toho keď som varil čaj dávnejšie a omylom som si popalil koleno a trochu aj rozkrok ? U lekára som nebol hanbím sa tam za ním stym ísť aj sestričky pomôže ešte niečo na to alebo už je to stratené mazal som to niveou ale cítil som sa tak divne keď ma to spálilo mal som kŕče trochu a po pár týždňoch sa mi stalo toto ďakujem za odpoved

liljana
14. jún 2022

Nivea uz nie je, co byvala. Skus indulonu.

nelca84
14. jún 2022

Alebo bravcovu mast.

tomasssaa
autor
14. jún 2022

@nelca84 bravcovu masť som neskúšal neviem či by to nejak pomohlo

81anina
14. jún 2022

mal by si ist k urologovi a povedat aky mas problem pravdepodobne nejaka porucha funkcnosti ak nechces fakt ostat neplodny. Odhod zabrany ved chlapi bezne chodia k urologovi a zeny ku gyn. to prezijes...

tomasssaa
autor
14. jún 2022

@81anina neviem ako to funguje ale asi myslím že tam sa budem musieť vyzliekat a hovoriť o problémoch takýchto hanbím sa strašne už len keď som kedysi bol s chrbticou tak som sa tam musel vyzliekať a keď som bol menší tak som mal dolamane nohy a nemohol som ísť na záchod tak som sa išiel pod zem zakopať

slniecko66
14. jún 2022

@tomasssaa kolko mas rokov?

tomasssaa
autor
14. jún 2022
slniecko66
14. jún 2022

@tomasssaa tak potom kde je problem? Si dospely clovek. Ak mas nejaky zdravotny problem treba ist k doktorovi.

tomasssaa
autor
14. jún 2022

@slniecko66 no bojím sa ísť sám k doktorovi ja mám strach od mala

tomasssaa
autor
14. jún 2022

@slniecko66 máme som hovoril ale nechce tam somnou ísť povedala ze si tam mám ísť sám

slniecko66
14. jún 2022

@tomasssaa skus sa s nou este porozpravat a povedz jej, ze sa bojis.
Ale zas si dospely clovek mas svoj zivot vo svojich rukach. Ten doktor vobec nebude riesit, ze si sa vyzliekol. Podla mna mu je to jedno ved za den vysetri velmi vela pacientov. Treba sa starat o svoj zdravotny stav.

81anina
14. jún 2022

@tomasssaa pozri tento dr. je dennodenne zvyknuty ze obzera penisy,gulky, robi ultrazvuk mieskov obliciek a neviem co este..Tu chvilku prezijes a budes vediet kde je problem. Ja by som to nezanedbala aby si si neskor netrieskal hlavu o mur ze si to nechal tak lebo si sa hanbil. My zeny to tiez nemame lahke lezat rozcapene s nohami do vitazstva raz rocne ja to neznasam z duse ale v zaujme svojho zdravia idem. Ked som rodila moj rozkrok videlo minimalne 10 ludi a prezila som to 😀 len tam utekaj cim skor. Dr. je na to zvyknuty rovnako ako gynekolog, ocny, usny atd.

sszuzu8
14. jún 2022

Suchý orgazmus?... Áno môžeš byť aj neplodny

tomasssaa
autor
14. jún 2022

@sszuzu8 áno suchy