Mám právo ísť na vyšetrenie?

20. nov 2023

Tento cyklus sa chceme začať s mužom snažiť a bola som u gynekológa s tým, že či je všetko v poriadku, či môžme a približne ako som na tom s dozrievaním vajíčka (kedy cca čakať ovuláciu).
Pán doktor po tom čo som mu povedala kvôli čomu som došla ma s prepáčením zdrbal až pod čiernu zem. Vraj nemám tu čo robiť s takýmito blbostami a prísť mám až po roku čo sa nám to nepodarí nie ešte pred snažením sa. To som naozaj spravila tak zlú vec?

deedol
20. nov 2023

Nemal ta samozrejme “zdrbat”, mal sa zachovat ako profesional, ale naozaj som z okolia nepocula, ze by siel niekto este pred “prvym snazenim” na gyn sa dat skontrolovat, ak teda nema nejaky problem, o ktorom vie.

tiezjedna
20. nov 2023

A ty máš nejaký problém? Alebo muž?

veselo_neveselo
20. nov 2023

Ak chodis na preventivky, tak si tam bola zbytocne krd nrmas ine problemy. Ked chces vediet co - ako, tak si zacni merat bazalnu teplotu, pravidelnost cyklu a frekvenciu sexu, a po par mesiacoch budes vidiet, kedy asi ovulacia prebieha a ci sa tak zhruba triafate do dni okolo nej. Dr. to z jednej navstevy nepozna.

unicornlady
20. nov 2023

Reagovať prehnane nemal (zrovna včera tu bola téma, o tom, akí sú často doktori arogantní), avšak asi by to nemal ako vydokladovať poisťovni, ak máš preventívnu prehliadku absolvovanú. Ak by si mala problém, tak je to iné.

cookie29
20. nov 2023

Pan doktor ma totalne pravdu v obsahu, ale bohuzial sposob je totalne neprofesionalny.

januska12323
20. nov 2023

Ak si bola na preventívke tak teraz neviem čo si od neho chcela. Bude si to musieť vykázať ako nejaký vymyslený úkon.

kristinkaris
26. nov 2023

Ahoj aj my sme na začiatku snaženia ja mám ale nepravidelný cyklus tak som sla za ním hlavne kvôli tomu aby som sa najprv dala dokopy a tento cyklus som mala napr anovulacny čo by som nevedela keby som si nerobila testy a nemerala BT čakať rok či sa podarí je podľa mňa extrém :D nuž môj dr ma normálne vyšetril skontroloval a dokonca mi spravi aj hormonálny profil čo som strašne rada lebo ja to mám úplne chaotické 🙂

kristinkaris
26. nov 2023

@januska12323 môže vykázať ako napr folikulometria čo je bežne vyšetrenie 🙂