Prosim poradte, mam 39r. chodim na gyn ako na klavir.Mam poruchy cyklu hormony ok, vzdy som mala bolestivu menstruaciu teraz bolesti ziadne, teraz mi meskava 2-3tyzdne, medzi tym mi ide vodovy vytok, spinim podla gyn je vsetko ok. Mam stres doma, v praci,aj koli tomuto, schudla som cca 5kg za 2 mesiace.s tou menstruaciou chodim od 09/2022 nemate skusenosti? Teraz mam lieky na chut do kedla zaberaju ale to asi gyn problem nevyriesi..
Aj mne napadla menopauza.
A to schudnutie tiez nenapomaha, akonahle telu nieco chyba a musi "setrit", automaticky zacne setrit ako prve na reprodukcii, kedze ju nepotrebuje ako ostatne nutne organy/funkcie, takze Ti zenske veci budu fungovat este "menej spravne".
@viva13 robil hormonálny profil?s menzesom som si užila svoje za posledný rok aj pol.Po očkovaní som 2 m nedostala potom krátky už na 17 deň, dlhý silný...až ho zastavoval Norethisteronom potom Duphaston pribrala som z tých všetkých liekov.Konecne som všetko vysadila a menzes na 29 deň ako som mala vždy.Hormonalny profil ukážkovú, ovuláciu mám.Ja som sa už obávala menopauzy.mne povedal gynekológ, že po 40 tke to je všetko normálne🙂že hormóny už kolisu a dôležité je menzes dostať.Kedy spinis v druhej polovici cyklu?