Som mamička dvoch krpcekov a s priateľom sa snažíme o malinke :( :( :( len sa nám nedarí mám polycisticke vaječníky :( už som zúfalá poraďte mi prosím
@obsadenemeno no mam dvoch.... Len v tom čase som bola zdravá... Nemala som polycisticke vaječníky a teraz sa nedarí a nedarí.......
@marinko1988 pri tejto diagnóze ti skôr poradí gynekológ. .moja sestra musela podstúpiť jeden zakrok pri tejto diagnóze. .4 roky sa im nedarilo a bum po zákroku ostala takmer hned
@marinko1988 a hovorila si o tom s lekarkou?
alebo skusila si si najst nejake informacie aj sama, ci len cakas, ze ti tu niekto napise zazracny navod?
@mattkapd gynekológ mi predpisuje iba tabletky dufaston nič viac
@marinko1988 tak zmeňte gynekologa. .Možno to pomoze
@mattkapd no asi budem musieť.... To aj urobiť
@marinko1988 ahoj, existuju take "vitaminy" inofolic, su volno predajne, pomahaju pri otehotneni aj pri probleme, ktory mas. Jedna znama vdaka tomu otehotnela do mesiaca 🙂
@monullienka1..... Dakujem ajajajaj keby sa už podarilo aj mne hneď zajtra idem do lekárne popitat sa na to ďakujem
https://www.modrykonik.sk/forum/zdravotne-problemy/syndrom-preco-ii-2/
tu mas citanie aj na niekolko vecerov..... 😉
👍 ďakujem
@marinko1988 a čo tak už to nesiliť ? Veď, keď sa už nedá, tak sa nedá. Máš už dve deti, chápem, že asi nie s týmto mužom a ešte mu chceš dať jeho vlastné....pýtam sa - aj na úkor svojho zdravia?
@libawet ahoj .......🙂 a ano pochopila si spravne ....a este tuzim mat malinke
@marinko1988 opýtaj sa sama seba, že keby ten nový partner nebol, či by si to dieťa ešte chcela v súvislosti aj so svojim zdrav. stavom? Nerozumiem, prečo toto ženy robia, mužovi je to väčšinou aj tak jedno, nepoznám totiž muža, ktorý by ako prvý tlačil na ženu - daj mi dieťa. Väčšinou je to z hlavy ženy, ktorá si naivne myslí, čo len také svetaborné mužovi dá, ak mu dá dieťa! Hlúposť!
@libawet nie nie nie... Nerobím to pre neho ale pre seba......
Ajajajaj nerieste môjho priateľa....... Iba mňa a moju túžbu po babo prosim
@marinko1988 tuto "chorobu" ma vela zien, aj tie, co deti este nemali a vobec to nie je na ukor tvojho zdravia, tak sa nemusis trapit blbymi komentmi. Skus ten inofolic, vela zien ma s nim dobre skusenosti.
@monullienka1 ďakujem ti za podporu veľmi si to vážim 😉
1. Vnutorny pokoj (moje tajomstvo uspechu 🙂, od prvej chvile chranit seba tak,akoby ste uz pod srdieckom nosili.novy zivot). Kamaratkam, co sa dlho snazili, pomohli moje rady 2. pit prvu polovicu cyklu achemilkovy caj raz denne (prispieva k zrobustneniu vystelky maternice=endometria, aby sa lahsie plodik uchytil). 3. Zensky org. po muzskom pomaha lahsie prijat jeho genet. material, chapeme sa ;). 4. Ostat v klude lezat aspon 20min po tom. 5. Sport v prvej polovici cyklu - na prekrvenie tkaniv. Jedna tiez ala.policyst.v. Dufam,ze som pomohla
@marinko1988 ahoj. Na vašom mieste by som takúto situáciu riešila len s gynekológom. Každa zena je iná a u kazdej aj otehotnenie a aj tehotenstvo prebehlo inak. Nepozname tvoje telo, ani tvoje zdravotne problemi .. to vie len gynekolog. Vzdy vsetko ohladom tehotenstva konzultuj s gynekologom. Vela štastia prajem.
Necitala som tuto diskusiu, ale ja mam polycisticke vajecniky tiez.Taktiez mam dvoch drobcov. Pri prvom nebol problem, ale pri druhom ano. Moj gynekolog mi poradil Inofolic a hned v ten mesiac som otehotnela. Urcite ti ho odporucam. Kup ho cez internet, je ovela lacnejsi.
Tiez mam PCOS a mne pomohol Vitex jahňací ..po mesiaci užívania som bola tehu
ja som brala inofolic tablety a nepomohli 40 eur mesacne vysli sa mi zda...teraz som dobrala po pol roku clostyl a a pregnyl injekcie tiez nezabrali...v septembri ma caka laparoskopia z ktorej mam troska stres...a stvrtok chystam bylinkarke do Vrboveho zevraj pomaha otehotniet bylinkami a vselijakymi zabalmi tak som zvedava....
@marinko1988 ako dlho sa snazite?
@joannita už vyše roka :(
@marinko1988 kuk sem, zalozila.som.taku stranku kde pisem s kamoskami farmaceutkami gynek, detskou setrou atdrady ako otehu, co papat, nepapat, ako sa naladit atd, uvidis. Pomohli sme.u dost vela babam. https://www.facebook.com/Biela-Sova-82022025148...
@marinko1988 a este rychla.rada.od nas: okrem.kys listovej, to tak preventivne, tak aj alchemilkovy.caj v prvej polke.cyklu a ostat lezat po.tuleni, poprip naraz organz 🙂 alebo tvoj po.jeho org 🙂 toto isto nikoho neurazi, ale.veeelmi pomoze 🙂 tulenie casto aspon 1x za dva dni
@barbinka13 ďakujem za radu..... 🙂 ;) ;)
Tebe tu vedia ženy poradiť. Ale všetko aj tak konzultuj s lekárom. Lebo lieky ktoré sadli inej žene nemusia sedieť tebe. Nič neber bez vedomosti gynekológa aby si náhodou na to nedoplatila. Veľa šťastia.
@marinko1988 kedze uz mas dvoch "krpcekov", mala by si vediet, ako sa robia...... 😅
ale vazne - opytat sa lekarky, poguglit si - to sa neda???