Ahojte dievcat. Uz asi tyzden-dva, neviem presne odhadnut mam bolesti na lavej strane podbruska ako je panvova kost, nie je to stala bolest ale je takmer denne take pichanie alebo ako to popisat. Mam vsak v poslednej dobe asi aj nejake črevne problemy, nakolko casto chodim na wc, obcas mam brucho nafuknute a trpim plynatostou. Niekedy je lepsie niekedy nie, zvlast ked sa najem. Som rozhodnuta ze k svojmu lekarovi chcem ist. Asi cca 7-8 rokov dozadu som mala na vajecniku cystu, preto ma napadlo, ci to nie je opat ono. Problem vsak je ten, ze chodim do prace a teraz cez nudzovy stav si nemozme brat dovolenky pretoze nas je velmi malo zamestnancov (ano, bohuzial nemozme a ja si s tym nepomozem a nezmozem nic) a moj lekar je cca 180km v inom okrese (stahovala som sa). Mam podla vas este pockat? Nemoze to suvisiet s tymi crevnymi problemami? Ja by som najradsej k lekarovi isla ale vobec si neviem pomoct co s tou vzdialenostou a pracou ako to riesit. Musela hynsom ist aspon na 2 dni (bola by som u rodicov), pretoze budem musiet ist k lekarovi rano pretoze pracuje doobeda a v noci nehodlam cestovat aby som rano mohla k lekarovi ist. Prosim poradte ak ste boli niektora v podobnej situacii.
Ahoj, mňa tak pichalo keď som bola tehotná. ;)
@engie22 tehotna na 100% nie som 😔
Podraždené hrube črevo.Mne osobne,to narobil ibalgin...
Nemas pred menstruaciou?
Ja by som si zobrala dva dni lekára, zdravie je prvoradé a keď to v práci nechápu ich problém. Nebudeš predsa kvôli nim si zhoršovať zdravotný stav, ak je to niečo čo by bolo dobré riešiť