Mám počkať, alebo ísť k lekárovi?

13. mar 2021

Ahojte dievcat. Uz asi tyzden-dva, neviem presne odhadnut mam bolesti na lavej strane podbruska ako je panvova kost, nie je to stala bolest ale je takmer denne take pichanie alebo ako to popisat. Mam vsak v poslednej dobe asi aj nejake črevne problemy, nakolko casto chodim na wc, obcas mam brucho nafuknute a trpim plynatostou. Niekedy je lepsie niekedy nie, zvlast ked sa najem. Som rozhodnuta ze k svojmu lekarovi chcem ist. Asi cca 7-8 rokov dozadu som mala na vajecniku cystu, preto ma napadlo, ci to nie je opat ono. Problem vsak je ten, ze chodim do prace a teraz cez nudzovy stav si nemozme brat dovolenky pretoze nas je velmi malo zamestnancov (ano, bohuzial nemozme a ja si s tym nepomozem a nezmozem nic) a moj lekar je cca 180km v inom okrese (stahovala som sa). Mam podla vas este pockat? Nemoze to suvisiet s tymi crevnymi problemami? Ja by som najradsej k lekarovi isla ale vobec si neviem pomoct co s tou vzdialenostou a pracou ako to riesit. Musela hynsom ist aspon na 2 dni (bola by som u rodicov), pretoze budem musiet ist k lekarovi rano pretoze pracuje doobeda a v noci nehodlam cestovat aby som rano mohla k lekarovi ist. Prosim poradte ak ste boli niektora v podobnej situacii.

kittyna5
13. mar 2021

Ja by som si zobrala dva dni lekára, zdravie je prvoradé a keď to v práci nechápu ich problém. Nebudeš predsa kvôli nim si zhoršovať zdravotný stav, ak je to niečo čo by bolo dobré riešiť

engie22
13. mar 2021

Ahoj, mňa tak pichalo keď som bola tehotná. ;)

autor
13. mar 2021

@engie22 tehotna na 100% nie som 😔

anna777115
13. mar 2021

Podraždené hrube črevo.Mne osobne,to narobil ibalgin...

slniecko_12
14. mar 2021

Nemas pred menstruaciou?