Ahojte.. v noci som zacala chodit neustale na zachod, potom prisli bolestiz palenie, bolesti po moceni, krv na papieri ale taka jemna.bolest v podbrusi a neustale navstevy wc. Poradte co robit, liecit to doma alebo ist na pohotovost? Tam mi predpisu aj antibiotika? K obvodnej ist nechcem lebo sa bojim ze nevydrzim tak dlho cakat a je to naozaj neprijemne. Dakujem.
Urologicky caj pi pocas celeho dna, chce to dostatok tekutin a doktor ti da aj antb.
@alexandra55661určite pohotovosť...
@alexandra55661 ak mas zvysene CRP tak si doma nepomozes. Mala by si navstivit bud pohotovost - ak nevydrzis, alebo si dnes daj urologicky caj, byt v teple a zajtra klasika k lekarovi.
Pohotovosť! Ja som takto dostala zápal obličiek. 40 horúčky, pár dní úplne mimo, dva týždne na antibiotikách.
Pohotovosť ja som mávala chronické zápaly močových ciest viem o com vravím. Sama sa toho nezbavís nejakými čajíkmi alebo urinalom
@alexandra55661 mala som obdobne priznaky k tomu horucka 39 smer pohotovost ja som mala zapal mocoveho mechura dostala ATB a bol pokoj
Čakať, nečakaj. Choď s tým čo najskôr k doktorovi. Antibiotiká budeš potrebovať, lebo podľa tohto čo píšeš to najskôr bude zápal a s tým sa nepohneš bez antibiotík. Neraz som sa s tým stretla teda príjemné to nie je. Hlavne pi veľa čajov a vody. A ja som popri antibiotikách užívala aj wobenzym. Ten zvyšuje účinok antibiotík 😉