Mám nutkanie na močenie

sofi2030
Včera o 19:10

Dnes od obedu mám stále nutkanie na močenie mám pocit, že mi treba strašne na toaletu a keď idem tak sú to len zopár kvapiek a p minútu zase to iste a naozaj každé dve,tri minúty to mám takto len hlavným dôvodom prečo sem píšem je ten že predchvíľou, keď som sa utierala tak som mala na toaleťáku takú ružovkastú škvrnku a teraz zase. Ku gyn budem volať v pondelok, ale ten ma objedná až niekedy po sviatkoch. Tak zatiaľ aspoň od vás chcem vedieť či ste mala niektorá niečo podobne a čo Vám potom lekár povedal.

mucuinka
Včera o 19:58

@sofi2030 to vyzera skor na urologicky problem ako gynekologicky. Skus sa utriet pred cikanim a vycikaj sa do poharika. Ak je v moci krv (je cerveny alebo ruzovy, niekedy su tam az kusky krvi) l, tak smer pohotovost po atb. Zatial dodrziavat prisny pitny rezim a kupit v lekarni Urinal alebo nieco ine s brusnicami

biba_18
Včera o 23:41

tak sa prejavuje zápal mechúra ... ak máš ružové na toliši, môžeš mať aj kombo s chytenými vaječníkmi a maternicou... ak pojdeš buď na gyndu alebo na urologiu dopadneš rovnako - dostaneš atb. s tým že na gynde asi aj čipky...

biba_18
Včera o 23:42

a určite by som to nenechávala do piatku po sviatkoch - tá krv je zápal určite ...

sisaka
Dnes o 04:03

Je to zápal močových ciest. Treba ísť k lekárke dať si predpísať antibiotiká. Hlavne nečakať, aby zápal nepostúpil do močového mechúra, či dokonca obličiek.

sofia1979
Dnes o 04:12

@sofi2030 zápal močových ciest sa tak prejavuje, nasadiť urologický čaj a smer dr