Mám neustále zápaly močových ciest

4. aug 2021

V januári to budú 2roky co mam neustále zápaly močových ciest ešte nikdy to nebolo úplne bez bolesti vždy to bolo len lepšie, horšie a na zblaznenie.. V moci mi vždy vyšla baktéria e coli.. Nieje mesiac bez toho aby som nemala antibiotika... Už nevládzem som mlada a obmedzuje ma to v živote, všetko som už obmedzila, cukry, mlieko, pred a po sexe pijem blokurimu následne sa vymocim, hygienu dodržiavam, tangá a ani sietovinove ci čipkované nohavičky nehrozia, denne pijem uro čaje a dostatok vody, vitamíny pravidelne, nikto mi nevie pomôcť, prosím mate nejaké rady, vyksuala som už všetko a naozaj už nevládzem 😭prosím 😭

janka_23
4. aug 2021

Mne imunolog predpísal urovaxom a neskutočne mi to pomohlo, už žiadne problémy nemavam

ivuska027
4. aug 2021

Kup si uro-vaxom aspon na 3 mesiace. Ked ani to nezaberie, tak uz neviem....

autor
4. aug 2021

@janka_23 ten som už brala ale bez výsledku 😔

autor
4. aug 2021

@ivuska027 mala som polrocnu kúru s nim a nič

janka_23
4. aug 2021

Bola si u imunológa? Ja som mala problémy s amginami, mocovymi cestami a on ma dal do poriadku

inanna9999
4. aug 2021

Kúp bylinné kvapky kapucínka....pomohli...treba dlhodobo užívať....

Lichořeřišnice/Kapucínka je silné prírodné antibiotikum “zázračný zabijak bakterii”Kapucínka začína pôsobiť približne po 2 hodinách od použitia, maximálny účinok má po 9 hodinách a zhruba po 16 hodinách jej účinok mizne. Pre rovnomerný účinok preto dodržujte rozdelenie dennej dávky do 3 dielčích dávok, ako je určené v dávkovaní. Kapucínka pri pravidelnom užívaní do 2 mesiacov likviduje v tele väčšinu stafylokokov, streptokokov, E-coli, salmonel a ďalších nebezpečných bakterií, a to najmä v močových cestách. Aktívne ovplyvňuje akútne aj chronické zápaly urogenitálneho systému a veľmi sa osvedčila pri zápaloch prostaty.
Tinktúra Kapucínky vhodne dopĺňa užívanie syntetických antibiotík alebo ich významne podporí a skráti dobu liečby. Kapucínka je vhodná pri zápaloch močových ciest, obličiek a zápaloch dýchacích ciest. Jej včasné nasadenie môže zlikvidovať infekciu už v jej začiatku. Je výborná ako prevencia a skvelá pri doliečení prebehlých zápalov s hrozbou recidívy. Funguje spoľahlivo ako u ľudí, tak u zvierat. Naši zákaznici oceňujú tinktúru kapucínky pri angíne, chrípke, zápaloch močového mechúra, zápaloch sliznice úst, zápaloch v krku, zápaloch vedľajších dutín, ale aj tvorbe lupín.

autor
4. aug 2021

@janka_23 plánujem tam ísť, ja osobne si myslím ze sa mi to stále vracia kvôli psychike a imunite, keď som niekde a nemyslím nato som v pohode, prídem domov začnem premýšľať a je to spät, mam traumu z minulosti a vtedy to vlastne celé začalo, moja psychika je úplne na dne do toho ešte covid, trpím už uzkosťami a neviem ako ďalej, chcem zmeniť svoj život ale nejde to momentálne a to ma strašne trápi

janka_23
4. aug 2021

Už tu budem vyzerať ako idiot ze stále odporúčam psychológa 😃 ale keď máš psychické problémy a úzkosti tak skus poriešiť to

autor
4. aug 2021

@inanna9999 ďakujem, skúšala asom ju už ale brala som ju asi len týždeň a mala som pocit ze to je ešte horšie, skúsim to ešte raz a dlhodobejšie

autor
4. aug 2021

@janka_23 ja mam tieto úzkosti hlavne z tohto, že nemôžem nič, nemôžem sa ísť kúpať, jest jedlo ktoré mi chuti atď.. A aj tak to je bez výrazného efektu, ešte som chcela skúsiť zmeniť jedálniček na zdravší a pravidelne stravovanie keďže u mňa je to niekedy aj tak ze zjem jedno nezdravé jedlo za deň a to je všetko

inanna9999
4. aug 2021

užívala som veľké dávky...pomohlo....

luccija
4. aug 2021

ATB Ti ničia imunitu treba ísť znova k urologovi a k imunologicke a riešiť to.Psychika Ti nespôsobí, že máš v moči ecoli...

mariska1989
4. aug 2021

A čo tak nazbierať čerstvú bilinkU . alchýmia ..mala som zápal až taký že krv zo mňa šla . bolesti ani nehovorím .potom sa to vrátilo ešte 2 x takže som kupovala dostupné lieky a nakoniec som si urobila čaj čerstvý asi 2 x a klop, klop nevrátilo sa to už

oslo1
4. aug 2021

K urologovi, nech ides na cystoscopiu, mozno mas reflux, alebo nieco podobne

dollyzv
4. aug 2021

Moja kolegyňa mala dlhé roky tiež problémy s pravidelnými zápalmi moč.ciest..az jej raz v tele našli stafylokoka/streptokoka(neviem teraz presne ale bol to jeden z týchto dvoch) a keď sa vyliečila z neho,zmizli aj zápaly a od vtedy ma pokoj..možno by to chcelo komplexnejšie vysetrenie

lindusss2016
4. aug 2021

A boli tam robene nejake urologicke vysetrenia? Mala by si si dat nejaku protizapalovu kuru. Vygoogli si zlate mlieko a zacni to pit. Plus zelene potraviny, jacmen, chlorela. Nestaci uzivat umele vitaminy a potom zjest za den jedno nezdrave jedlo 🤷‍♀️ kompletne zmen zivotospravu, zacni jest ovocie a zeleninu. Skus vyhladat v okoli hodiny jogy, najlepsie tantra joga alebo nejaka so zameranim na panvove dno.

dankanka
4. aug 2021

Hlavne by som uz dalsie antibiotika nebrala..bude sa to stale vracat. Mne to prestalo ked som prestala brat atb a vystacila si urovalom a termoforom, teplymi cajmi.. treba posilnit imunitu.

rora
4. aug 2021

kazdy rok sa mi toto vracalo, dokonca po dobrati atb o par dni znovu, tento rok som si tym tiez presla ale skusila som d-manozu, je to proti e coli resp nemozu sa potom zachytavat a mnozit, vyrazne mi to pomohlo a to som ani nedufala, teraz som uz vyse mesiaca bez problemov a to som sa kedysi trapila aj cele leto, aj zimy... je ich viacero pripravkov, skusila som asi taku najlacnejsiu z dmka a pre mna to bol zazrak

zuzka10175
4. aug 2021

ja by som odporučila urobiť si test zdravia a nájsť príčinu problémov... opakované zápaly môžu mať viac dôvodov a keď neviete príčinu, tak len skúšate... keď sa trafíte, fajn, keď nie, zase len trpíte... každému môže zabrať niečo iné, lebo každý môže mať príčinu niekde inde...

gastanka32
19. aug 2021

Tak antibiotika su zaklad pri liecbe zapalu, to proste bez debaty, mne dostat sa z toho uplne pomohli antibiotika s wobenzymom, pretoze jedno prelieci a tie enzymy maju protizapalovy ucinok a zabezpecia, ze proste sa ti ten zapal nevrati, lebo posilnuju aj imunitu. A teda je to uz nejaky ten piatok co mam klud 🙂

viali_21
15. jan 2024

Ahoj, pomohlo ti niečo zbaviť sa tých zápalov ?

vera55555
26. júl 2024

@dollyzv neviete mi zistiť viac ? Ja mám to isté ale streptokok sa vráti stále napriek tomu že výsledky boli negat. O mesiac je späť. A ja neviem čo s tým a zápaly sú stále

dollyzv
27. júl 2024

@vera55555 neviem žiaľ, už niekoľko rokov s ňou nie som v kontakte nakoľko som odišla na materskú a aj zmenila pracu