Mám neustále výtok

bobana297
17. nov 2020

Ahojte uz som na prasky 😭😭😭 neustale vytoky, ktore zapachaju ako chlapske semeno 😭😭 u dr som bola dala cipky, ze som mala nejaku bakteriu, pytala somz ci to moze byt aj so spodneho pradla praneho a avivazou, ze moze. Cipky dobrate. Ziadna zmena. Menzes som mala 2x v mesiaci a posledny trval 15 dni. Bolesti krizov, podbruska ako aj stale mimovolne jednodnove krvacanie mimo menzesu. Nemozem sa tam dovolat. Uz som na nervy. Uz 4 mesiace som.nemala s manzelom styk, lebo ma stale vsetko dole boli a tie vytoky uz som na nervy 😭😭😭 den bez vlozky uz ani neviem ako vyzera. Uz som psychicky na dne. A kamoska mi zavali, ze nepolikaj. Akoze podpora na hovado 😭😭😭😭😭

bobana297
autor
17. nov 2020

@bobana297 este dodam ziadne svrbenie ani palenie nemam

nelca0510
17. nov 2020

@bobana297 možno skus vypustiť cukor zo stravy. Niekedy aj to môže byť príčina, že to ovplyvňuje mikroflóru. Možno skus nejaké probiotika. Maj len bavlnené gatky, ktoré budes prezehlovat.

rooberta
17. nov 2020

Robili ti testy aj na pohlavne choroby? Ureaplazmy, mycoplazmy, chlamydie? Ked nie pytaj si ich.

arianna25
17. nov 2020

Davaj si probiotika 2x tyzdenne na noc - gynoflor. A po liecbe aspon 2-3 po sebe vecer, nech sa ti upravi flora.
To sladke asi tiez, mne to tiez nerobi dobre.
A psychika. To sa lahko povie, viem 😊

bobana297
autor
17. nov 2020

@rooberta nerobili. Presla som k novej dr a pytala som si aj cytologiu, ze si to zaplatim a povedala mi, ze mi to netreba ze az buduci rok

rooberta
17. nov 2020

Tak snad ked tam teraz prides a uvidi, ze sa ti to nezlepsilo spravi aj sama bez toho aby si si pytala.