Mám neustále krvácanie a kŕče v podbrušku mimo cyklu

holdviola7
17. sep 2024

Dobry den. Mam neustale spinenie, krvacanie, krce v podbrusku. Mimo cyklu. Gyn.som bola, nemam ziadne problemy ani nalezy, HAK neberiem. Buduci tyzden idem zase na kontrolu a z odberov vyslo ze mam zvyseny testosteron. Predtym sa ni to nikdy nestalo, mam 30 rokov. Krvacanie cca mesiac. Moze to sposobit testosteron?
Dakujem za odpovede

alickapusinka
17. sep 2024

Určite niekede chyba je krvacanie mimo cyklu nevešti nič dobre.Chod zaplať na súkromnu
kliniku a nech sa na to poriadne pozru aby nebolo neskoro. Môjho otca sestra tak zomrela.Však nič jej nenašli a predsa našli ked už bolo žiaľ neskoro mala 53 rokov ked zomrela.

holdviola7
autor
17. sep 2024

@alickapusinka boze :( teraz ani nezaspim

alickapusinka
17. sep 2024

@holdviola7 nie ja som ti nenapisala preto aby si bola v starchu ale preto aby si išla aj ku inemu odborníkoví. Otcovej sestre hovorili v 3 nemocniciach že všetko ok.Nakoniec išla v KE do nejakeho špecializovaneho centra aj pre onkologicku liečbua tam jej poevdali čo jej je a že kde doteraz bola.Ak im ukazala papiere lekár sa chytal za hlavu ako to nemohli vidieť.Chod prosím ťa aj ked zaplatiš lebo toto nie je normálne.

holdviola7
autor
17. sep 2024

@alickapusinka zajtra idem

danaalex
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
danaalex
24. sep 2024

@alickapusinka kde presne v Kosiciach bola v tom specializovanom centre?

carduelis
24. sep 2024

Zvyseny testosteron moze byt pri syndrome polycystickych vajecnikoch, prejavuje sa to aj bolestami a niekedy krvacanim v cykle. Ako si dopadla?

holdviola7
autor
24. sep 2024

@carduelis ano syndrom pol.vajcenikov, na rozsirenu cytologiu mam prist az v novembri, kedy mi uplynie rok od poslednej preventivky..a dostala som injekciu, ktora mi ma spustit normalny menzes, inak podla doktorky zvyseny testosteron.. ale budem volat aj na sukromnu kliniku zajtra

holdviola7
autor
24. sep 2024

@danaalex zatial len u svojej gyn., ale chcem ist do jedneho centra, ktore je v Myslave