Dobry den. Mam neustale spinenie, krvacanie, krce v podbrusku. Mimo cyklu. Gyn.som bola, nemam ziadne problemy ani nalezy, HAK neberiem. Buduci tyzden idem zase na kontrolu a z odberov vyslo ze mam zvyseny testosteron. Predtym sa ni to nikdy nestalo, mam 30 rokov. Krvacanie cca mesiac. Moze to sposobit testosteron?
Dakujem za odpovede
@alickapusinka boze :( teraz ani nezaspim
@holdviola7 nie ja som ti nenapisala preto aby si bola v starchu ale preto aby si išla aj ku inemu odborníkoví. Otcovej sestre hovorili v 3 nemocniciach že všetko ok.Nakoniec išla v KE do nejakeho špecializovaneho centra aj pre onkologicku liečbua tam jej poevdali čo jej je a že kde doteraz bola.Ak im ukazala papiere lekár sa chytal za hlavu ako to nemohli vidieť.Chod prosím ťa aj ked zaplatiš lebo toto nie je normálne.
@alickapusinka zajtra idem
@alickapusinka kde presne v Kosiciach bola v tom specializovanom centre?
Zvyseny testosteron moze byt pri syndrome polycystickych vajecnikoch, prejavuje sa to aj bolestami a niekedy krvacanim v cykle. Ako si dopadla?
@carduelis ano syndrom pol.vajcenikov, na rozsirenu cytologiu mam prist az v novembri, kedy mi uplynie rok od poslednej preventivky..a dostala som injekciu, ktora mi ma spustit normalny menzes, inak podla doktorky zvyseny testosteron.. ale budem volat aj na sukromnu kliniku zajtra
@danaalex zatial len u svojej gyn., ale chcem ist do jedneho centra, ktore je v Myslave
Určite niekede chyba je krvacanie mimo cyklu nevešti nič dobre.Chod zaplať na súkromnu
kliniku a nech sa na to poriadne pozru aby nebolo neskoro. Môjho otca sestra tak zomrela.Však nič jej nenašli a predsa našli ked už bolo žiaľ neskoro mala 53 rokov ked zomrela.