Mám neskutočné menštruačné bolesti

sara_1
7. apr 2020

Baby čo robiť pri nevydržatelních bolestiach menštruácie neviete či sa môže ísť doktorovi na injekciu?

pribinak
7. apr 2020

Ved mu zavolaj

renirv
7. apr 2020

Treba zavolat a povie ti ci mozes prist a hlavne kedy aby tam uz nemal nikoho objednaneho napriklad

conta22
7. apr 2020

mne vždy zaberie Nalgesin

deean
7. apr 2020

Nimesulid - pre mna TOP 🙂

modrykoniicek
7. apr 2020

Do 20tky som mala strašné kŕče.
Ani HAK nezaberala...ale akonáhle som sa začala hýbať tak už to viem v pohode prežiť.Aj ísť do práce.
Poprípade si strelím jeden Valetol.

vierkainka
7. apr 2020

Skus si dat predpísať flector, je silný a účinný

majamat
7. apr 2020

ja som mavala kedysi strasne bolesti a nielen to. vracala som, prehanalo ma, mala som nizky tlak a vysoky pulz. tocila sa mi hlava, bolo mi na odpadnutie. mala som krce v rukach.
musela som kombinovat viacere lieky. a to Algifen 2tbl+Ibalgin 1tbl. a to som niekedy uz po 5 hod musela opat nieco pridat. a teda lieky som si nasadila vzdy, ked prisla ms, hned na zaciatku a citila som uz bolesti ked sa to naplno rozbehlo, vyvracala by som ich. preto radsej skor,a ko neskoro. no najhorsi bol prvy den a potom na druhy som vacsinou uz lieky nebrala ziadne.

clarke
8. apr 2020

Flektor odporúčam pomáha fakt len je na predpis tak by si mala zavolať doktorovi ale je to fakt zázrak ten liek na bolestivu menštruáciu zaberá aj na bolesti

modrykoniicek
8. apr 2020

@clarke Mne napríklad zabral len raz.A potom už bol slabý.
Dostala som ho aj na koliku obličkovú.A nič.

andrea_prestastna
25. apr 2020

@sara_1 algifen kvapky

jankaochaba
8. máj 2020

@majamat ja presne to iste, casto krat som aj odpadla. Mne pomohol flekror vzdy ked som citila ze uz to ide rychlo preventivne. Ak by som to nestihla tak by prislo toeto stavy. A pomohli mi kvapky gynex..brala som ich tri mesiace a tri mesiace beznolestns ms bez flektoru a potom som otehotnela..tak teraz mam na chvilku pokoj😊

majamat
8. máj 2020

@jankaochaba hovori sa, ze po porode bolesti odidu, moja mama mala bolesti cely zivot,a j teda tieto kolapsove stavy. no mne to nastastie preslo. akoze mam bolesti,a le su znesitelne, pripadne si niekedy, skor vynimocne dam nieco od bolesti,a le uz mi staci jedna. a kolapsove stavy uz nemavam vobec,c o je super. nie som tak obmedzena, ako kedysi. uplne hrozne bolo, ked ma taketo bolesti chytili, ked som bola vonku s kamoskou. stalo sa mi to 1x s jednou a musela som si sadnut na obrubnik. a niekto na mna vykrikoval, si mysleli, ze som opita. nastastie som bola kusok od domu. a 2x som bola s inou kamoskou, aj som si dala lieky, ale uz mi prestavali zaberat a tak sme sa zastavili na zmrzline a stihla som este uzit tbl. lezala som tam na lavici, nez sa mi trochu polepsi. chudaci, zmrzlinarka a aj kamsoka trpeli so mnou. kamoska tusim tiez mavala taketo tazkosti, tka vie o co ide.