Mám nepríjemný pocit pár dni po sexe

skrupinka05
25. jan 2021

Ahoj 🙂 chcem sa spýtať stretli ste sa už s niečim takým, že po sexe pár dni máte divný pocit tam dolu?
S priateľom sme mávali sex bez ochrany a pár dni má tam hrozné svrbelo a mala som výtok, neviem či by to mohla byt alergia ná jeho spermie alebo tak. Pár krát sme to skúsili s ochranou ale nieje to taký pocit ako bez...
Čítala som že to môže byt aj mykoza ktorú môžu mat obaja partneri a stále si ju prenášať, len po sexe sa obaja ideme umyť a na wc...viete mi prosím poradiť nejaké vitamíny proti mykoze ktoré môže užívať aj priateľ?ďakujem

lenuska9999
26. jan 2021

Normálne choď do lekárne a kúp si niečo nato. Keď nepomôže išla by som ku gynekologicke

miadi
26. jan 2021

Bud mas nejaku kvasinkovu infekciu alebo ten “vytok” boli spermie ( ked sme sa snazili o babo ., tak nieco slo von kratko po a vela az druhy den.a pocitovo to bolo vzdy zvlastne no nebolo mi nic ) Radsej chod na gyndu .a budes mat istotu.

pininka1
26. jan 2021

Aj ja to zvyknem.mavat po sexe. Mne zatial vzdy pomohla tabletka do pošvy z lekarne plus krem canesten, predavaju to aj spolu.

sirka9
26. jan 2021

pravdepodobne kvasinkova infekcia alebo mykoza. preliecit sa potrebujes ty a aj tvoj partner. takze, sup ku gynekologovi, dostanete lieciky na predpis a par dni sexualna abstinencia. jasne, tabletky sa daju kupit aj bez receptu, ale je treba urobit kultivaciu aby si liecila to co mas a nie nieco ine. lebo napr. na mykozu canesten neposobi, na to treba ATB. preto radsej ten gynekolog.