Ahojte s priateľom sme odcestovali do zahraničia no pred tým keďže mam stále problémy gynekologicke som si nechala vziať ster z ktorého vyšlo ze mam mykozu a baktérie candida, lekár mi zaslal recept na jenomazol a jedny čipky v ktorých je 15ks no poslal ešte jeden krém jenomazol 2% pre priatelia na preliečenie keďže to je mohol dostať odomna chcem sa spýtať teda (môj lekár má dovolenku momentálne) koľko trvá preliečenie u mužov? Každu noc už asi cca 10 dní sa priateľ natiera, samozrejme ho doberie až do konca len ma zaujíma ci niekto nema skúsenosti, a teda už keď som začala diskusii koľko trvá preliecenie u žien? Ďakujem vopred
Prepáč, ale musím ťa opraviť. Candida albicnas nie je baktéria, ale pleseň čo spôsobuje mykózu. Určite ti našiel inú baktériu, na ktorú Jenamazol nezaberá, pretože ten zaberá len na kvasinky t.j. Candida. Pošvových baktérii je habadej. Partner sa má liečiť zhruba 14 dní aj po skončení príznakov a ty pokiaľ doberieš krém a čípky. Pri mykóze odporúčam prevenciu, kvôli možnej recidíve.