Mám mokvajúce rany na prsiach

m.a.r.t.i.n.a
10. sep 2022

Ahojte. Pred pár dňami sa mi urobili zospodu na prsiach malé chrastičky. Myslela som si, že ma otlačila nejaká podprsenka ale začalo mi to mokvať z ničoho nič a v priebehu dňa sa to dosť zhoršilo. Potieram to takou bylinkovou tinktúrou, štípe to jak šlak ale neustupuje to. Na kožné sa u nás čakáaj 2 mesiace 🙈. Neviete mi prosím poradiť, čo by zabralo ? Ďakujem
( umele 🐐 nemám, zapálené jazvy to nie sú 😉😀)

m.a.r.t.i.n.a
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
macekovam
10. sep 2022

@m.a.r.t.i.n.a ak máš imazol natri si to

darius_a
10. sep 2022

Sudocrem?

madla60
10. sep 2022

@m.a.r.t.i.n.a udržuje si to v suchu pod prsiami, môžeš aj detský zásyp

martinka13
10. sep 2022

Detský púder s azulenom

nikpa
10. sep 2022

@m.a.r.t.i.n.a keď tinktura nezaberá, nedávaj ju už na to. Asi tam je aj alkohol a len ti to dráždi. Keď ti to mokva, výborná je kúpel v hypermangane alebo si len trochu zarob do šálky a potieraj aspoň dvakrát za deň vatovym tampónom. Vydezinfikuje ti to bez bolesti, stiahne to mokvanie, zápal a celkovo ukľudní. A natrieť by som skúsila imazolom aj keď ten je tiež dosť agresívny, synovi vyžral zadok keď mal zapareniny a ešte mu to zhoršil ale keď nechytis takuto reakciu nežiadúcu na neho, je dobrý, zvykne pomôcť.

nwnw
11. sep 2022

@m.a.r.t.i.n.a cicatridina mast

m.a.r.t.i.n.a
autor
11. sep 2022

@darius_a Ten mam doma, skusim, dakujem

luccija
11. sep 2022

@m.a.r.t.i.n.a aj obvodna Ti na to moze nieco dat.

janinah
11. sep 2022

Betadine

zuzana212722
11. sep 2022

@m.a.r.t.i.n.a to máš zaparene ja som to mala prvý krát v živote tiež pod prsiami toto leto..zabralo mi canesten a rybacia masť umývať to a držať v suchu..šialene to svrbelo a palilo..

radacak
11. sep 2022

@m.a.r.t.i.n.a skús imazol... pravdepodobne sa ti to tam zaplatilo Alebo niečo vysuchalo

radacak
11. sep 2022

@m.a.r.t.i.n.a má tam byť zaparilo 🙈až teraz čítam po sebe, prepáč

kiara08
11. sep 2022

@m.a.r.t.i.n.a mne takto začala sebeora.

m.a.r.t.i.n.a
autor
11. sep 2022

@radacak asi ma pooškierala nejaká podprda a potom sa mi to zapálilo, mám to na rovnakom mieste na oboch prsiach. Zaparené to nie je... skúšam také bylinkové niečo ( už nie tinktúru )a pomaličky to začalo zaberať

m.a.r.t.i.n.a
autor
11. sep 2022

@kiara08 to u mňa určite nie ...

m.a.r.t.i.n.a
autor
11. sep 2022

@zuzana212722 ja to nemám práveže v tom zhybe pod prsiami, mám to vyššie. Skor som to mala odreté asi od podprdy a zapálilo sa to

kiara08
11. sep 2022

@m.a.r.t.i.n.a to som si aj ja myslela, veď uvidíš časom. Dúfam, že ty to nemáš nič vážnejšie a rýchlo sa ti to zahojí