Ahojte. Pred pár dňami sa mi urobili zospodu na prsiach malé chrastičky. Myslela som si, že ma otlačila nejaká podprsenka ale začalo mi to mokvať z ničoho nič a v priebehu dňa sa to dosť zhoršilo. Potieram to takou bylinkovou tinktúrou, štípe to jak šlak ale neustupuje to. Na kožné sa u nás čakáaj 2 mesiace 🙈. Neviete mi prosím poradiť, čo by zabralo ? Ďakujem
( umele 🐐 nemám, zapálené jazvy to nie sú 😉😀)
@m.a.r.t.i.n.a ak máš imazol natri si to
Sudocrem?
@m.a.r.t.i.n.a udržuje si to v suchu pod prsiami, môžeš aj detský zásyp
Detský púder s azulenom
@m.a.r.t.i.n.a keď tinktura nezaberá, nedávaj ju už na to. Asi tam je aj alkohol a len ti to dráždi. Keď ti to mokva, výborná je kúpel v hypermangane alebo si len trochu zarob do šálky a potieraj aspoň dvakrát za deň vatovym tampónom. Vydezinfikuje ti to bez bolesti, stiahne to mokvanie, zápal a celkovo ukľudní. A natrieť by som skúsila imazolom aj keď ten je tiež dosť agresívny, synovi vyžral zadok keď mal zapareniny a ešte mu to zhoršil ale keď nechytis takuto reakciu nežiadúcu na neho, je dobrý, zvykne pomôcť.
@m.a.r.t.i.n.a cicatridina mast
@darius_a Ten mam doma, skusim, dakujem
@m.a.r.t.i.n.a aj obvodna Ti na to moze nieco dat.
Betadine
@m.a.r.t.i.n.a to máš zaparene ja som to mala prvý krát v živote tiež pod prsiami toto leto..zabralo mi canesten a rybacia masť umývať to a držať v suchu..šialene to svrbelo a palilo..
@m.a.r.t.i.n.a skús imazol... pravdepodobne sa ti to tam zaplatilo Alebo niečo vysuchalo
@m.a.r.t.i.n.a má tam byť zaparilo 🙈až teraz čítam po sebe, prepáč
@m.a.r.t.i.n.a mne takto začala sebeora.
@radacak asi ma pooškierala nejaká podprda a potom sa mi to zapálilo, mám to na rovnakom mieste na oboch prsiach. Zaparené to nie je... skúšam také bylinkové niečo ( už nie tinktúru )a pomaličky to začalo zaberať
@kiara08 to u mňa určite nie ...
@zuzana212722 ja to nemám práveže v tom zhybe pod prsiami, mám to vyššie. Skor som to mala odreté asi od podprdy a zapálilo sa to
@m.a.r.t.i.n.a to som si aj ja myslela, veď uvidíš časom. Dúfam, že ty to nemáš nič vážnejšie a rýchlo sa ti to zahojí