Mám menzes a vypadol zo mňa kus krvi ako želatína

jenn177
5. aug 2022

Ahojte baby, pred vyše pol rokom som potratila bábatko.Teraz sa s priateľom snažíme o mimčo ale žiaľ neúspešne. Teraz mám menštruáciu, ale padol zo mňa veľký kus krvy takej ako želatina. Máte s tým niektorá skúsenosť ? Samozrejme idem sa hneď objednať k lekárke. Bojím sa čo keď už nebudem mať dieťa , mám 23

terry658
5. aug 2022

@jenn177 také kúsky zrazeniny sú bežné. Veľa žien ich má počas svojich dní. Samozrejme môžeš sa objednať u doktorky nech skontroluje či je všetko v poriadku. Popravde je to dobrý nápad ak chcete mať bábätko.

majka176
5. aug 2022

Ahoj, mohol to byť väčší kus tkaniva. Pri menštruácii sa uvoľňuje vnútorná stielka maternice. Neviem sice, aký veľký bol ten kus, ale ja mne sa to tiež stáva pri silnejšom krvácaní, že zo mňa vychádzajú väčšie kúsky tkaniva. Ak máš obavy, tak kľudne choď na to vyšetrenie, aspoň budeš vedieť na čom si.
Inak aj nám sa dva roky nedarilo, keď som prvý krát otehotnela, tak som potratila, ale o pol roka som znovu otehotnela a to som už donosila. Držím palce🙂

victoriab
5. aug 2022

@jenn177 toto s bábätkom nič nemá. Rovnako zo mňa počas menzesu vychádzajú zrazeniny, je to normálne. Dopln si zelezo, mne sa potom stava, že mam nizke, takze papaj ovocie,kde sa nachádza alebo nahrad inak. Skus sa na take veci nesustredit, daj sa do kludu a nechaj veci plynúť.

jenn177
autor
5. aug 2022

@majka176 ďakujem🙂 a čo ti zabralo po tých dvoch rokoch ?

nika_val
5. aug 2022

Ženy a pri biochemickom to byť nemôže?
Ja sa pytam preto lebo sa mi niečo podobne stalo min mesiac to nebolo ako klasicka zrazenina ...bolo to väčšie a naozaj ako kusok želatiny
Keď som sa o tom bavila s kamoškou tak mi vravela že mohlo isť o biochemicke tehotestvo..
Čo si o tom myslite?
Ja idem k dr až koncom mesiaca

majka176
5. aug 2022

V podstate nič, len sme sa ďalej snažili a raz sa to podarilo, presnejšie dva krát (už máme 2 deti)🙂

janetinka27
5. aug 2022

@jenn177 ahoj, ako pisu vyssie, su to zrazeniny. su velmi tmave, tmavobordove. menstruacna krv sa bezne nezraza, je to taka vlastne zaujimavost, ale pri silnejsom krvacani sa zrazeniny vytvoria. kvoli velmi silnemu krvacaniu mam so zrazeninami bohate skusenosti. zo zaciatku som myslela, ze je to asi vystelka,lebo som ju mala vysoku takmer tri centimetre (cize kazda stena 1,5 cm):/
vystelka je svetlejsia, odchadza v miniaturnych ciastockach, ked mam vysoku sliznicu, vidim aj kusky,ale su male a ruzove.jej bezna hrubka je cca 7 mm na kazdej stene (14 mm spolu), cize taky kus ako vidis, je zrazenina.
ak mas zrazeniny, je to teda znamkou silnejsieho krvacania, ak mas zrazeniny pocas ms kratko,tak by to nemalo vadit. ak mas velke zrazeniny niekolko dni po sebe, uz by to chcelo upravu.
mne pomaha caj z pastierskej kapsicky, ale ten sa pije pri naozaj silnom krvacani