Nepíšte mi tu prosím vás ako mám šťastie, že ma nebolí chrbát, ďakujem.
V skratke, mám veľmi malé prsia (košíček A a aj to ledva), proste žehliaca doska. Odkedy mi začala puberta mi nenarástli. Mám 27 rokov a stále tým trpím. Na strednej škole sa mi za to smiali a odvtedy sa cez to neviem preniesť. Vždy som veľa cvičila, robila som profesionálne atletiku a aj teraz mám veľmi vyšportovanú postavu. Čím ďalej tým viac zvažujem plastickú operáciu. Partner sa ma od toho snaží "odhovoriť" (verím, že s dobrým úmyslom), že to má svoje riziká a že žena nemusí mať obrovské prsia aby bola žena. Myslela som si, že ma to po puberte prejde a nebudem to riešiť ale neprešlo. Trápim sa tým stále, cítim sa neatraktívna a proste nie ako žena.
Ja osobne si myslim, ze plastika je riesenie ako sa ti zdvihne sebavedomie, v dnesnej dobe je velmi vela moznosti.a.naozaj zdravotne nezavadnych. Priatel sa asi nevie celkom vcitit do teba ako sa citis.
Ja som mala cely zivot A a az po 3.porode a kojeni v 40tke mi ostali krasne B..takze nezufaj..a tiez ti poviem lepsie mat nejake ako ziadne..presla som si pred mesiacom niekolkotyzdnovym procesom kedy som mala podozrivy nalez a nakoniec mi ho aj vybrali ale nastastie nezhubny..ale v nemocke som videla dost toho na to..aby som si svoje prsia ake su take su neskutocne vazila..len tolko..prepač za úprimnosť, myslim to v dobrom
Však chod na operáciu, za 3 tisícky si viesť šťastný spokojný a kozatý život 😀 why not
A na strednu uz zabudni..si dospelá žena, ktorá má isto svetu čo ponúknuť a nikto neriesi tvoje prsia, iba ty sama..a neriesi to ani partner, ktorý ťa skutočne miluje
Máš 27, už si mohla mať dávno nasporené na plastiku a mať ju za sebou. Namiesto toho sa hanbíš, trápiš. Prečo?!
Ja mam cez 40 a tiez mam take lentilky zasliapnute pod kobercom. Ale necitim sa kvoli tomu menej zensky, nosim vystuzene podprsenky, dnes je uz ozaj dobry vyber... Ja si vzdy rano zazartujem pri obliekani, ze si obleciem umele prsia 🤭🤷 ...a co ma byt? Pozri, mam tri deti, vsetky kojene rok (a mlieka by bolo i dalej, len som uz ja chcela / potrebovala ich odstavit). Nikto z celej nasej sirokej rodiny tak "dlho" (?) nekojil. Takze ucel splnili... A po kojeni zostali trosku vacsie, ale teda kosicek B mi bohate staci 🤣
Zvaz plusy a minusy a ak prevladnu plusy, chod to toho. Ja zvazujem uz roky, dvakrat som bola na konzultacii, mala som termin a nakoniec som vzdy cuvla.
Tvoje telo tvoja vec. Mne by to za riziká nestálo.
vyskúšala si podprsenky push up? vyskúšaj, možno aj to bude Ok
veľakrát ak žena priberie - zväčšia sa jej aj prsia... 😉
Mas uzasneho partnera. Takze urcite ti je co zavidiet 🙂
Si mladá, máš vyšportované telo a priateľa ktorý má v hlave a má ťa naozaj rád.
90% žien na MK by s tebou okamžite menilo.
Naozaj chceš vymeniť svoj výzor ktorý je výsledkom tvojej driny a vyzerať ako tuctová bábika ktorá má prachy na estetických chirurgov?
Tu sa da velmi lahko pomoct a to tak, ze si proste zaplatis operaciu a budes mat prsia ake len chces. Nevidim na tom nic zle, kedze zena by sa hlavne mala pacit sama sebe a byt so sebou spokojna. Z tvojho prispevku mam pocit,ze nie si a hanbis sa.
Aj ja mam také prsia, že nevyplnia ani Ackovy kosik.... Ale presne, po puberte ma to prešlo, prijala som to, našla som muža, ktorému sa páčim i tak (mimochodom, je viac mužov, než si myslíš, ktorý majú radi malé prsia). Ale, u teba je problém, že stále nie si takto spokojná so svojím telom. Oplatí sa to žiť takto, keď sa to dá riesit? Ak kvôli partnerovi váhaš, či ísť na operáciu, tak skus ešte psychológa, možno bude zaujímavé zistiť, prečo to nevieš prijať, a možno aj ťa navedie k tomu, ako prijať a mat rada svoje nedokonalé telo (časom aj tak tie nedokonalosti budú pribúdať, čiže není to na škodu). Ak chceš psychológa preskočiť, tak chod na operáciu, nie je to hanba a budeš sa cítiť dobre vo svojej koži.
@hugger 90 percent by s nou menilo?🙂🙂 To ze ma niekto silikony neznamena ze je umela babika , mnoho zien ich ma a okolie nevie, treba s mierou velkost, ja mam tiez a nevidim na tom nic zle....prave naopak
Pozri si tinegerske horory zo 70tych rokov. Vtedy ešte hviezdičky neulietavali na plastike tak ako teraz a Áčka, Béčka aj nulky boli pre štíhlu babu normálna veľkosť. To len v dnešnom prekozenom, prekacerovanom svete je podsuvane že bez C/Dcok nie si dostatočne ženská.
Máš krásnu postavu, našla si si priateľa ktorému sa páčiš aká si. Kým sa rozhodnes isť na operáciu, popracuj na sebavedomi 😊
aj ja mám A, k tomu cysty veľmi bolestivé, neviem si predstaviť implantáty ako by ma to bolelo... naučila som sa s tým žiť
Cely život som mala veľkosť A, neskor B, tiez som si vypočula od spolužiakov vtipy a posmechy. teraz mam po pôrodoch D, a hneď by som brala zase A alebo B.
Takže ak si rozhodnuta ist na plastiku choď, vždy si ich vieš dat vybrať. Netreba zabúdať, že je aj možnosť, ze telo implantáty odmietne.
Buď rada, že prsia sú zdravé. To nie je samozrejmosť. Nechať si ich rezať je veľké riziko. Odporúčam insta Tak_trochu_inak
Ja by som do toho nešla. Tiež nemám bohvieaké prsia, ale beriem to ako výhodu, pohodlnejšie sa s nimi existuje úprimne 😅 Plastika ako každá operácia má svoje riziká, dokonca u žien s implantátmi sa často vyskytujú zdravotné problémy, ktoré s tým na prvý pohľad ani nemusia súvisieť. Predsa len je to cudzie teleso v tele. Nikto nie sme dokonalí, niekto má malé prsia, iná má krivé nohy, niekto iný zas nevýrazné lícne kosti... Treba sa naučiť prijať samé seba také aké sme. Keď má raz niekto problém so sebavedomím, aj po desiatich plastikách si nájde nejaké chybičky krásy a nebude so sebou spokojný.
ja som asi cudna, ale tiez mam A a som spokojna. mam primerane prsia k svojej postave. ze by sa mi niekedy niekto smial, som nepostrehla. okrem toho, neverim, ze by sa mi nesmial aj na velkych... male prsia posobia elegantne, preto si to modelky nedavaju robit. ale pravda je, ze tiez mam veci na svojom tele, ktore by som najradsej zmenila. my zeny si asi musime vzdy nieco najst, pritom chlapi su skoro vsetci od prirody krasni. podla nich.
Prsia.sa.daju spravit aj decentne vid Nela Pociskova.. dodaju zene sebavedomie.spokojna zena je stastna zena.rataj ale ze jedna operacia nebude vyriesenim.problemu na cely zivot cca o 10-15.rokov bude treba implantaty vymenit.tiez.je tu.riziko neziaducej reakcie lebo telo ich nemusi prijat mozes mat vazne zdravotne problemy migreny zvaz to velmi dobre trosku si nastuduj a.potom sa rozhodni.
Za mna implantaty jasne riesenie ..
Mala som kamosku ako ty, nizka, cely zivot cvicila, alw cely zivot komplexy z prs, ked si na to zarobila a deti uz boli vacsie, povedala si, ze ide na plastiku, vtedy zacali byt plastiky dost popularne. Jej to na sebavedomi velmi pomohlo a pridalo, dala si len dwcentne, nie dake balony, najblizsi ludia z jej okolia to ani nevedeli, pokym to nepovedala. Je to na tebe, bud popracuj na sebavedomi a miluj sa, aka si, ale ak je to pre teba neprekonatelne, v dnesnom svete sa s tym da nieco robit 🙂 drzim palce.
Za mna, ja mam taky priemer, ale prijala by som male, tie aj bez podprdy vyzeraju dobre, rovnako ked trochu pri cviceni poskocis, netriafaju ta do brady pomaly 😀 dobre si to premysli a potom sa rozhodni. Vswtko ma pre a proti.
Nechceš počuť, že aj malé prsia sú prsia (viem o čom vravím, môžem si detské braletky kúpiť), si niekoľko rokov rozhodnutá ísť do plastickej operácie, trapiš sa, pripadáš si neatraktívna a podľa teba ti pomôžu len implantáty. Neviem, čo chceš teda počuť od nás. Tvoje telo, tvoje rozhodnutie. Choď do toho. 🤷🏼♀️