Ahojte, chcem sa vám zdôveriť.. je mi do plaču. Vždy som mala komplex z mojich malých prs - malé Áčka. Neskôr som si dala spraviť silikóny. Mala som plne C. Vyzerali perfektne, všetko super, v páse som zrazu vyzerala užšia keďže hore sa urobil objem.. no asi po 2 rokoch som dostala kapsularnu kontrakturu, prso mi stvrdlo, bolelo na dotyk.. a musela som ísť znova na operáciu, že trebalo len korekciu, vybrať tú kapsulu a dať implantát naspäť, no ja som už riskovať nechcela, že znova pôjdem pod nože. Tak som si ich dala vybrať a znova som tam kde som bola. Znova komplexy z letiska na hrudníku. Ono by ma ani nestvalo letisko ale to že mi to nepasuje k postave, trochu sa hrbim a mám široké ramená. A teraz to opticky vyzerá že mám väčšie brucho než prsia. Vyzerám chlapcensky..
Ďalšia vec. Mala som pár vzťahov a takmer každý z nich mal na instagrame prsnate ženy alebo v pc uložené nejaké fotky žien z internetu s veľkými prsiami a to není že sa hnevam na to, skôr len že chápem že muži sú radšej keď tam zena niečo ma. Určite si nechcem dávať nič robiť kvôli mužovi. Len mi je smutno že keď budem nejakého mať a tiez sa mu budú páčiť aspoň nejaké prsia čo je normálne lebo je chlap ,... Tak že bude slintat po iných lebo "doma to nemá" . To je tiež čo ma štve. Že sa nebudem cítiť atraktívna pre muža. Že nemám ako keby tu "ženskú zbraň" . Neviem preháňam ? Ako sa s tým zmieriť a mať sebavedomie keď mi chyba také ženská vec na tele.
Ja sa tiez nemam nicim chvalit
Tak ta chapem. Ale ide o to ake mas srdiecko, aky si clovek.
A láska je cez prsia ????
Co je prosím ta letisko na bruchu?
su muzi co su vytazeni na zadky. vypracuj si ten.
Vacsine muzov sa silikony nepacia. Daju radsej prednost malym prsiam.
Malé prsia sú vždy lepšie ako prsia chlpaté
Môj je posadnutý zadkom. Prsia sú mu šuma fuk. Veď vzťah je oveľa viac ako len prsia. Prepáč, ktorý dospelý zrelý muž si ukladá fotky prsnatých random pipiek do PC?Netráp sa kvôli takým.
@yosi 😀 no to ano
Kolko muzov, tolko chuti. Vobec nie su vsetci na velke prsia, ja mam v okoli chlapov, ktori nie su. Vztahy maju zeny so vsetkymi typmi postav a casto ony jedine maju problem so svojim vzhladom a muz nie. Na muzovi spoznas, ci ho pritahujes, myslim, ze je to dost jasne overitelne a ak bude vsetko fungovat, tak sa hlavne netrap otazkami, ci by si nemala mat ine prsia.
Moja mama vzdy bola a asi aj je presvedcena, ze muzi chcu hlavne blondinky. Niekolkokrat ma nahovarala na prefarbenie. Ja som to nikdy nechapala, kedze som mala na sebe overene, ze vela chlapom sa paci aj brunetka 🙂
Tiež som mala komplex, aj keď moje prsia sú “znetvorené” kojením a z pekných plných prirodzených C mám spľasnuté A vieš čo? Nejak mi to je postupne fuk, vždy keď som stála pred zrkadlom nahá, som si povedala “hlavne, že sú zdravé” a postupom času mi už fakt na ničom inom nezáleží, len že sú zdravé. Keď potrebujem vyplniť nejaké oblečenie (lebo však občas to vyzerá lepšie) tak si dám pushup podprsenku. 🙃 a pravdou je, že sa mi menšie prsia začínajú páčiť viac
Mne toto príde strašne povrchné ... buď rada, že máš zdravé prsia ... je jedno či A či D.
Kazdi je presa ini. Existuje vela muzov, ktorim to je uplne jedno (ver mi). Kazdi ma ine priority. Ano, moze byt, ze vacsina chce velke prsia, ale to ti stave dava asi tak 2 milardy ludi na svete ktorim to je to jedno. Samozrejme, ze pre tojho partnera budes sexy, vsak preto si ta vybral. A ak mu najdes fotky v vacismi, tak na tom nevidim nic zle...vsak jemu je to jedno, taz zobral ake boli...Maj sa viac rada. Citi sa sexy. Ak sa budes ty sama naozaj citit sexy, dovolis to aj ostatnym. Ver mi 🙂
Ako muž ti môžem povedať, že vôbec nezáleží na tom aké máš prsia, ale na tom, čo máš pod nimi, v hrudi. Žena, ktorá má dobré srdce, dokáže s ňou byť zábava a dá s ňou o všetkom porozprávať je oveľa atraktívnejšia ako namachlená barbina s kozami ako melónmi. Nemusíš sa vôbec hrbiť a pokojne zo svojho života odfiltruj chlapov, ktorí budú riešiť tvoj výzor. A nevyberaj si ich podľa instagramu 🙃
Ovela dôlezitejsie,je osobnost a povahove vlastnosti cloveka,ako jeho vyzor.Predstav si,ze vela ludi, ma maly rozum a nikto z nich to neriesi,dokonca sa snazia presvedcit,siroke okolie o svojich nezmysloch.
Ja sa drzim pravidla:"Nemôzes mat vsetko" a mozno si kusok z tejto mudrosti, zober k srdcu aj ty😉.
Ano, prehanas. Ja mam tiez male prsia. Riesila som to v puberte roznymi vystuzenymi podprsenkami a hovorila som si, ze az budem dospela a budem mat peniaze, dam si silikony.
A neviem, ale vekom som to prestala riesit. Naucila som sa male prsia "nosit", nemam za potreby ich nijako opticky zvacsovat pred svetom a nikdy by som si nedala spravit umele. Na prsiach predsa svet nestoji a nepada, ak ma ma niekto rad, tak snad pre ine veci, nez su prsia.
mám tiež A. Mám viac ako 40 rokov. Profi som tancovala. A vždy sme sa s babami smiali, že my máme prsia, len ich nenosíme, lebo by nám zavadzali. 🙂 Vždy som veľa športovala a malé prsia sú výhodou. Vystri chrbát, hlavu hore a povedz si: Som aká som, a prsia mi nepokazia deň/život. Dôležité je byť dobrý človek. A chlapom je úplne jedno, aké má baba kozy 🙂 A buď rada, že si zdravá.
A mňa ide poraziť z mojich veľkých a závidím všetkým čo majú malé...keď sa vyzlečiem pomaly po nich stupam...
A moja sestra ako letisko. Žiaľ, nikomu nenarastie to co by si prial...A ja len dúfam ze moja dcéra bude mať radšej menšie ako veľké kozy.
Tak popracuj na bruchu cvicenim. Lepsie mat male prsia podla mna. V letnych horucavach bez podprsenky je pocit na nezaplatenie. Ja.mam b cka, no poklesnite, tak zvazujem upravu bez,sili. Kludne nech aj acka mam.
A.navyse s mensimi prsiami budes posobit mladsie
Mám nie že A ale podľa mňa 0 😒 chcela som si dať spraviť, no potom som si povedala, že to fakt chcem každých 8-10-15r dávať peniaze na výmenu? Za celý čas budem šetriť vždy na nové? Takže ostávam s malými, v lete bez podprsenky zbytočne, lebo som plochá, ale zdravá 🙏
Ty máš problém v hlave nie v prsiach. Žiadny chlap si nevyberá ženu podľa pŕs, ale ako celok. Daj si do poriadku sebavedomie.
@1ryba no, zase... existuju chlapi, ktori si hladaju podla prs. Ale takych chlapov si ziadna normalna na prsiach chovat nebude 🙂
@vilma7 co prosím ta znamená v pripade postavy to letisko
@terezkaarthuramax Že je taká plochá, žeby na nej mohli pristávať lietadlá=žiadne kozy.🙃
@terezkaarthuramax plosky, rovný (hrudnik) ako pristavacia dráha pre lietadlá.
@diewcatqoo ja takých nepoznám. Asi sa pohybujem v skupine normálnych mužov.
To ako dajú vyzliecť tú ženu? Veď normálne pod oblečením prsia nevidno aký majú tvar a aj velkosť je skreslená typom podprsenky. Keď niekto taký existuje, to bude nejaké tupelo.
@1ryba ja osobne tiez nie, ale napr. mi napadol Vemola a ini podobni, ktori maju zasadu, ze cim viac plastu, tym lepsie.
@diewcatqoo no veď takýto si nájdu aj rovnako hlúpučké žienky. To sú také kolotočiarske páriky. Čím viac gýča, tým lepšie. A sami sú také karikatúry.
Prehanas