Dobrý deň,
chcela by som sa spýtať a poradiť ohľadom môjho problému. Občas sa mi stane, že asi raz za mesiac dostanem silne kŕče ako keby do maternice. Trvá to len par sekúnd a je to väčšinou pred vyprázdnením.
Nedarí sa nám dlhšie splodiť dieťatko a preto rozmýšľam, či sa aj preto nedarí otehotnieť, poprípade, či ste sa s niečím podobným nestretli?
Podstúpila som už aj IVF, tak ak by bol problém na maternici by mi dúfam na niečo prišli.
@viestta neviem to dobre vysvetliť, proste mám ako keby silnú kontrakciu, silná bolesť. Je to ako keby na maternici, neviem, či by to mohlo spôsobovať aj črevo
Samozrejme ze ide o crevo...
@simca06022011 a je to normálne, bežná vec alebo to treba riešiť u lekára? Neviete poradiť?
Nedokazem si presne predstavit, ake krce popisujes, ale ked som mala cystu na vajecniku, mala som obcas ako keby take seknutie v podbrusku.
Ale ak chodis pravidelne na gyn prehliadky a vysetrenia, cystu by uz boli davno objavili...
@diewcatqoo to áno...robili mi aj hysteroskopiu, tak myslím, že tam by videli, že niečo nie je v poriadku
Ja som teraz mala dosť nafigu problémy so žaludkom (hnačky, horučky) ked som už bola ako tak v poriadku a hnačky prestali po braní všeliakych endiexov a cierneho uhlia, som sedela v praci a v lavom vaječniku som začala mať take bolesti ze som si myslela ze ma vystre rovno pred kolegynami. Utekala osm cez obed ku gynekologovi, vaječník v poriadku, lavy aj pravy a črevo plné. A pri tom som sla odprisahať na všetko na svete ze ma bolel vaječník. Traviaca sustava je svina,
Tak potom mozno fakt to crevo ;)
@snazilka_bio_mamka to je teda zaujímavé, mňa črevo ani nenapadlo, ale teda možno to bude tým. Ja sa asi v tomto období moc sledujem:(
ja sa tiez moc nesledujem, ale ja som si myslela ze ma rozpuči od bolesti, Uz som sa zlakla ze cysta.. a ak mas ten krč pred stolicou tak podla mna to bude mat spojitost s travenim alebo črevami...