Ahojte, uz par rokov mam krátku menštruáciu, asi tak dva dni vždy. Potom este tak den spinenie. Doktorka povedala ze to nemusim riesit pokiaľ neplánujem babo. Ale aj tak, neni to divne? Citala som že to neni dobre... Máte skúsenosti???
ja mavam tiez kratku 2-3 dni max, vraj je to ok,mam sa tesit jak blcha,ze mam len to. Vraj dlhsia nie je potrebna,ze plodnost s tym vela nema. Ze to je uplne o inom. Je fakt,ze 8 dnova tiez asi neni nic moc...
@daniela.ho no ja tak fungujem už dobrých 20rokov, neviem ani čo sú to bolesti, otehotnela som bez problémov "anineviemako" a teda prvýkrát počujem, žeby to mal byť problém...
Ja má 8 dní a cyklus sa mi skrátil na cca 23 dní. Mám pocit, že ju mám stále. Jedna odíde, ďalšia je už pred dverami.
@daniela.ho moja kamaratka ma tak isto..tiez je vse ok..
je to v pohode,ja mám svoje dni len 1-2 dni.potom jeden deň špinenie.riešila som to so ženskou a povedala že je to v pohode 🙂
poniektoré len závidíme....
ja to mám podobne ale prvý deň mám bolesti ako sviňa ..ale to som mavala aj pred Hk... tú som vysadila pred rokom ...
@maji182 ja tiez prvy den bolesti take ze ani chodit neviem a druhy uz to konci. Takze sa budem asi tesit ze to mam len dva dni 😉
@daniela.ho ja som sa najskôr bála lebo som to nemávala tak krátko pred Hk ale počas nej sa mi to skrátilo a ostalo mi to aj terraz akurat mam gratis BOLESTi 🙂
ja nemavam ani tak bolesti,ale hnacky. Mne je jak keby mam brusnu chripku vzdy prvy den. Potom dalsi den take intenzivnejsie a potom nic. Sem tam mam este den ako bonus,ale inak nic zvlastne. Ja mam aj slabsiu tu menstruaciu vacsinou, nikdy som nemavala silnu. Asi mozem byt prirode vdacna 😉
@daniela.ho Moje dve kamošky to majú tak isto a v poho - jedna má dve detičky a druhá štyri a ja len ticho "závidím"...