Mám jemné pichanie v maternici

4. nov 2020

Ahojte, V snažení som úplný nováčik, teraz to skusame prvy krat. Pred a počas ovulácie sme mali nechránený styk, po ovulácii som mala mierne krče, akoby menštruačné ale dosť slabučké a na etapy. Po takom týždni to prešlo a teraz mám 1 den pred MS, od rána cítim jemné pichanie na ľavej strane v maternici, nie vo vaječníku. Nie je to stále, ale tak za hodinku ma pichne 4-5x. Test som si robila ráno z nedočkavosti ale bol negatívny. Je možné, že by šlo o uhniezdenie? kedy sa plod uhniezduje cca? Nemám žiadne príznaky, ani tehu ani pms. Nebolia ma prsia a nemám ani chute. Skor sa nútim jest a pred pms som vždy vyslovene žrala čo mi prišlo pod ruky. Môže byť, že sa mi uhniezduje vajičko? mali ste to niektorá takto? Nekrvacam, mam len výtok ale to som mavala aj pred ms.. Dakujem kočky za odpovede 🙂

slniecko187
4. nov 2020

Ahoj musis pockat a tak robit test. Najlepsie urobit v den ked ma prist menstruacia alebo pockat nech ti meska.
Kazda to ma inac ja som napr. nekrvacala mala som len taky slaby vytok klasika nic zvlastne a v den menstruacie jak mala prist mi vysiel uz pozitivny test ale taky slabucky.
Jasne mala som aj krce take ako pred menstruaciou. Strasne ma boleli krize a brucho ale bolo to ine. Normalne som fungovala ale davala som na seba pozor lebo som nevedela ci to male sa uhniezdilo alebo nie a ked som dvihala tak vsetko pomalicky.
Kup si nejake vitaminy napr. femibion tie pomohli aj mne aj inym zenam.
Drzim palce

autor
4. nov 2020

@slniecko187 ďakujem krásne 🙂 skusim urobiť test pozajtra, ak mi teda zajtra nepríde MS... to je na tom najhoršie, ze ked sa zeny zacnu snaziť, tak pozoruju na sebe aj to najmenšie pichnutie a teraz neviem ci som to mala aj pred tym.. Stale sa mi sníva o tom ze som tehotná a oznamujem to rodine. To je tá túžba ktorá privádza tolko tien do šialeností ako napr. testovať sa dobrezenie 2 dni od pohl. styku 🙂 ale chápem to.. ja len dufam ze to jemne pichanie neskončí ako menštruacia. Dnes rano som mala negativny test na 1000%.. tak nedavam tomu šancu ze zajtra rano by to bolo inak..

slniecko187
4. nov 2020

hlavne na to nemysli skus to brat ako normalnu vec ked nie teraz tak o mesiac atd. raz sa zadari neboj

autor
4. nov 2020

@slniecko187 dufam že sa mi to ešte podarí... mám zachvílku 32 rokov, uz sa bojím menopauzy :D

slniecko187
4. nov 2020

jasne ze sa podari neboj :D menopauzy som bala aj ja :D alebo aj neplodnosti... mam 27 skoro 28 uz :D
napis mi potom ako si dopadla 🙂

autor
4. nov 2020

@slniecko187 skusim zajtra ten test, mám mať presne den MS, tak skusim.. čo ked 🙂

slniecko187
4. nov 2020

skus si kupit ten digitalny a jeden klasicky taky kazetovy test tie pruzkove su na nic

stefania100
27. dec 2020

Mozem sa opytat ci bol tehotensky testik pozitivny? ☺