Ahojte baby,
v poslednej dobe k vam nakukam nejak castejsie..
Rozpravali sme sa s priatelom o babatku a tak pomaly zacinam rozmyslat aj nad zdravotnym stavom, aby tehotenstvo prebehlo, ako ma 😅 Chcela by som sa vas spytat, ci niekto z vas (alebo nejaka vasa kamaratka) uz rodila s tym, ze ma len jednu oblicku. Ked som mala par mesiacov, bola mi jedna odstranena, ale inak zijem uplne normalny zivot 🙂 Obavam sa vsak, ci tento moj stav nemoze ohrozit babatko, popripade mna.
Vopred vam dakujem za odpoved!
Polar 🙂
Ahoj jarunka111 ,
vdaka za skoru reakciu 🙂 Som rada, ze to nema vplyv na priebeh tehotenstva. Problemy som s oblickou nikdy nemala, len obcas, ked som mala nedostatocny prijem tekutin, ako dieta... chodila som na vysetrenia kazdy polrok. V 18tke mi povedali, ze sa mam prist ukazat, ked budem cakat babatko. Zdalo sa mi to dost zvlastne, ale popravde som na vysetreni odvtedy nebola.. (8rokov).
Dalsia moja otazka jeee 🙂 ako je to s konizaciou krcka maternice..? Tento zakrok som podstupila cca pred dvoma rokmi s tym, ze lekar (Dr. Stencl) moj pripad sledoval a odporucil mi mat babo pred zakrokom. Kedze som sa na to necitilaa vysledky som mala horsie a horsie, isla som pre istotu na zakrok.. Zatial mam cyto 1-tku, takze to vyzera v poriadku, ale nikto nikdy nevie..
Vies mi poradit, ci je po zakroku nejaky problem s otehotnenim, popripade s donosenim babatka..?
@polarnicka ahoj, nemám síce osobnú skúsenosť, ale s pacientkami. Aj chodíš na nejaké kontroly? Ak si úplne zdravá, tak to nemá vplyv na zdravie tvojho dieťatka. Možno budeš viac sledovaná.