Babule neviem... neviem si rady kde sa rozhodnuť ísť na laparku.....môj Dr. mi povedal že chce vedieť či mám priechodné vajcovody a ako su natom vaječníky...a mam cystu na pravom vaječníku vo velkosti 14cm.... male vajíčko.... tak hned vybrať ked budem v narkoze... ved v pohode..ale ked som mu povedala že do sniny tak ostal akoby naštvaný že som to povedala... nechce ma tam dať... spomínal mi PO a BB že tam to robia najlepšie......ale mne je daleko ísť do BB pre tento zákrok..ked sa da urobiť bližšie...
Prosím baby napíšte mi Vaše skúsenosti, a všetko čo viete o laparke v týchto mestach ak ste tam boli....ktoré by ste odporučali..a či ste boli spokojne a je všetko v poho.... dakujem vám pekne
Ja som bola spokojná v Starej Ľubovni a neplatila som ani cent.
@buxus24 jednoznacne doc. bielik - primar vo fakultnej nemocnici v banskej bystrici, mne sa vdaka nemu podarilo otehotniet tri tyzdne po laparke a to som mala uz ist na tretie IVF, podarilo sa mu spriechodnit jeden vajcovod, i ked po prvej laparke v spisskej mi povedali, ze nemam sancu....za kvalitou sa ist oplati aj dalej....docent Bielik je na Slovensku spicka, chodia k nemu pacientky z celeho slovenska, mnohym zenam pomohol k otehotneniu, co som pocula....
@buxus24 nevyberala by som nemocnicu,ale konkretneho operatéra