Ahojte mam ísť na laparoskopiu ale totálne sa bojím narkozy, že sa neprebudim mate niekto podobne skúsenosti?
Tak ja mám opačný problém 🤭 ja by som sa dala vždy za všetko uspať. Prvá otázka aj u zubára je, či v prípade nejakého trhania zubu, alebo niečo podobné by mi nemohli dať radšej narkózu 😄 nad tým, že by som sa nemala zobudiť som nikdy ani nerozmýšľala
Neboj sa, ti lekari vedia co robia ;) ja by som sa tiez radsej nechavala pri vsetkom uspat 😄
@daili Ahoj.🙂 aj ja som bola na laparoskopii a hysteroskopii (tak nejak sa to nazýva) robili mi oba zákroky zároveň, a tiež som sa riadne bála, ja som sa navyše o tom ani nemala s kým porozprávať... a tak som sa krátko pred zákrokom lúčila zo životom :D :D ale narkóza je brutálne skvelá vec! aj tie ponarkozové stavy :D Vďaka internému vyšetreniu zistia čo ti robí a nerobí problém, a podľa toho ti narkózu našijú tak povediac na mieru.🙂 Takže sa nemáš absolútne čoho báť 🙂 smelo do toho.🙂 a narkóza je zážitok.🙂 Ja napríklad som bola vo vesmíre a bežala som po prstencoch saturnu :D takže zážitok, ktorý len tak nezažiješ 🙂
Ahoj, ja som bola pred dvomi týždňami akútne laparoskopicky operovaná, žiadne čakanie a čas na rozmyslenie nebol (mimomaternicové tehotenstvo zistené neskoro - prasknutý ľavý vajecnik s krvácaním do brušnej dutiny) a teda to uspatie má naozaj najmenej trápilo. Pred tým ako som úplne zaspala mi dopichli nejaký oblbovak a pamätám si že sa mi chcelo strašne smiať. Aj som sa smiala a sestričky so mnou 😄 prebudila som sa až na izbe keď mi zavádzali infúzie. Nemajú strach, všetko dobre dopadne 😉 inak operovali má v pondelok o 21:05 a v utorok o 12:00 hajde domov...
Ahoj, je to prirodzene. Tiez som mala strach a som sa lucila so zivotom 🙂, ale narkoza bolo to najmenej, ta uspia ani nevies ako a uz nevnimas ... Teraz som uz mudrejsia a iste by som si nedala do tela rezat a na operaciu by som nesla, no bola to zivotna skusenost. operovali ma zbytocne, nic mi s tym nevyriesili, iba zhorsili, potom som sa pomocou TCM, biorezonancie, homeopatie etc. davala dokopy .... Ak to nie je uplne aktuny stav, treba zvazit aj ine moznosti liecby.