Prosim v pondelok som bola na gynekolog vysetreni a trohu som dva dni spinila na hnedo iba palinko a potom nic...a teraz v noci po 3 dnoch som spinila opat a viac hnedym vytokom...krvy sa mi nedorezete ako sa bojim...co to je utekat na pohotovost teda pojdem rano no teraz v noci ma upokojte
@mariamisko choďte hneď na pohotovosť, je možné že vám niečo nasadia. 🍀
@gabriela2952 uzivam duphaston a ascorutin kvoly hematomu a krvacala som zaciatkom tehu
@mariamisko ja som tiež mala tuším 7-8tt špinenie a taký hnedý výtok, doktorka mi takisto predpísala duphaston, neskôr som dostala niečo iné, už neviem čo to bolo, ale drahé, to si pamätám 😂
A hneď som skončila na pnke, odpočinok, kľud. Ale chválabohu všetko bolo okey, mám doma 3 mesačné klbko. Takže ak sa inak cítiš dobre, kľud ! A ráno šups k doktorke.
A aj keby si chcela mať istotu, pozerám Košice, ja som bola párkrát na gyn.pohotovosti, veľmi ústretoví milí, mám len dobré skúsenosti, netreba sa báť, ak by si cítila, že treba ísť.
@vkatush dakujem krasne za vase slova...pisala som mojej gynekologicke hadam mi rano odpise ....dufam ze rano budem mat obrovske kyseliny v zaludku aby som vedela ze je vsetko ok
@mariamisko naozaj, pozitívne myslenie, veľmi veľa to robí.
A keď to bábo bude trošku väčšie v brušku, je to úžasný detektor 😂 ja keď som sa len trošku rozčúlila alebo stresovala, hneď začal kopať, robiť tam saltá, vystrájal, až kým som sa neukľudnila. Takže snažiť sa čo najlepšie myšlienky a teraz aj pospať.
Držím palce, nech všetko dobre dopadne 😊
@vkatush dakujem pekne terax som bola na wc vytok uz nebol dufam ze uz nebude
@mariamisko Urcite chod. Nechcem strasit - ja som nesla v 9tt a... mala som ist :( budem drzat palce!
@mariamisko mne na gynekologii povedali akakolvek krv, vytok cokolvek smer pohotovost hned. Odlezala som si tehu v nemocnici koli tomu. Inak stres tiez nepridava. Pekne lez, kym sa to upokoji.
@mariamisko veru, na pohotovost.
moze a nemusi to byt niz zavazne. pri prvom tehu som to mala, tehu prebehlo bez problemov. maternica je vlemi citliva a prekrvena. cize lahko sa porusia cievy, ktor emozu krvacat. no radsej nech to dr skontroluju. ide vikend.
@mariamisko teraz citam, moze to byt sposobene aj tym ehmatomom. bol tam este pri poslednom vysetreni?
@majamat cakam na pohotovosti ano bol obrovsky hematom no vstrebaval sa a pri poslednom vysetreni uz malicky...
@mariamisko je kludne mozne, ze cast z neho vyteka, drzim palceky. daj vediet.
@mariamisko prisla som z pohotovosti babatko ok ....ze bud som spinila este nejaky zostatok vysiel po pondelkovej kontrole alebo vravela ze mam krcok ako karfiol ze sa ho len dotkla a hned krvaca ze velmi prekrveny ze by sa fo urciteho tyzdna mal stiahnut a ze nasledne z taleho citliveho krcka mozem castejsie krvacat
@mariamisko super. to je dobra sprava.
@mariamisko som 11tt som zabudla dodat