Mám HIV?

veronikap120
5. sep 2024

chcem začať tým že mám už 2 roky priateľa s ktorým sme si verný
ale pred dvoma rokmi som mala sex s jedným chalanom bez ochrany a teraz na mňa idú príznaky hiv a neni som si istá viete mi niekto poradiť ?
ešte by som chcela dodať ze mi rastie zub múdrosti ktorý ma boli a prvým príznakom bolo zo že sa mi zväčšila lymfatická uzlina brala som to pohode lebo som to zvalovala na ten zub ale teraz sa mi spravili niake bodky po nohách neviem či to je poštípané alebo čo ale píšu že to je príznak hiv tak neviem veľmi sa bojím poraďte mi niekto prosim

leks
5. sep 2024

HIV je vlastne oslabená imunita?

dzulli1980
5. sep 2024

Sa bavíš, pravda? Registrácia teraz ... hmmm ... u lekára si bola? Dala si si spraviť testy? ... za mňa áno, máš HIV (tiež sa bavím).
@veronikap120

veronikap120
autor
5. sep 2024

@dzulli1980 prosim ? normálne som sa opýtala otázku lebo som si o tom čítala a mám z toho starach z tým fotiek čo na mňa vyskočili keďže tam dávali fotky ako majú po tele tiež niake pupaciky alebo čo to bolo a ja to mám na nohách je toho viac a naozaj neviem čo iné by to mohlo byt tak isto je príznak aj zväčšené lymfatické uzliny je to normálna otázka z ničoho si srandu naozaj nerobím ;)

andrea_82
5. sep 2024

Tak z pupacikov a zvacsenej uzliny by ma urcite nenapadlo, ze mam HIV. Ale ak sa tak strasne bojis, chod na odbery a mas istotu.

vanilka3
5. sep 2024

Daju sa spravit anonymne testy na HIV a do pol hodiny mas vysledok. Nikto sa ta na nic pytat nebude, len vysetria a daju vysledok. Pozeram, ze si z Kosic, tak na Sennom trhu to robia, je tam tusim regionalny urad verejneho zdravotnictva alebo nieco take. Pogoogli si to

veronikap120
autor
5. sep 2024

@vanilka3 ďakujem krásne

rebi789
5. sep 2024

@veronikap120 ak chces anonymne a rychle vysledky tak sa objednaj na odbery cez unilabs

niekto2hy
5. sep 2024

@veronikap120 A ked ti zistia HIV,tak nezabudni si splnit povinosti.

yosi
5. sep 2024

@veronikap120 Takéto pupence majú moje deti keď to dlhšie preháňajú s Nutelou

milos81
5. sep 2024

Ak nechces na odbery, su aj samotesty, daju sa kupit na nete, su aj z krvi, aj zo slin, zalezi, aky si vyberies, napriklad:
https://www.mojalekaren.sk/hiv-test-oraquick/?c...

milos81
5. sep 2024

@veronikap120 mimochodom, ta fotka vyzera skor ako zapalene chlpove lozka - folikuly, je leto, mozno si sa len spotila a v takom prostredi sa plesne a huby rady zdrziavaju, skus na to canesten...

ovaaa
6. sep 2024

By som rada vedela výsledok.

veronikap120
autor
6. sep 2024

@ovaaa opuch lymfatickéj uzliny sa mierni ďalšie “vyrážky” sa mi nespravili dám tomu týždeň a keď sa prejavia niake ďalšie príznaky pôjdem na testy dám vedieť ;)

complyc
7. sep 2024

@leks inak tak to mam aj ja hiv

leks
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kp7333
8. sep 2024

@leks 🤦‍♀️

huginko
8. sep 2024

@leks to nemyslíš vážne toto!! To si teraz vymyslela ci? 😁😁😁

veronikaszabova
8. sep 2024

@leks jeziiiiis, ty si to teda zabila 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

niekto2hy
8. sep 2024

@leks Nepatris medzi privrzencov strany Mr.Semafor? 😝

vlucifuk
8. sep 2024

@leks Preboha, naivne dúfam, že tvoj koment je len vtip. Snáď ti ho zmažú, lebo veľa ľudí nemá tento druh zmyslu pre humor.

leks
8. sep 2024

@huginko a nebodaj veríte všetci tým bludom, že vírus HIV vznikol tým, že ženy sa parili so simpanzami :D vírus HIV bol vytvorený umelo,. Ale najlepšie všetko zvaliť na zvieratá lebo oni nevedia rozprávať,, takže sa ani nebudú brániť, že oni chudáci za nič nemôžu... Koľko reči som počula, že mačky prenášajú toto a toto ochorenie.. Dokonca, že spôsobujú neplodnosť :D alebo mysi, že sú nositeľmi chorôb, pritom sa tie biele bezne chovaju doma... Takisto aj potkany.. Tiež ich chovaju aj deti doma...a tiež vraj prenášajú ochorenia... Takisto už aj chudáci netopiere môžu za covid divadlo...

huginko
8. sep 2024

@leks mne nemusíš vysvetľovať, reaguj na to, čo si napísala... Žasnem

leks
8. sep 2024

@huginko načo mam reagovať? Ved keď sa len nad tým zamyslis, tak očkovaní ľudia majú oslabenú imunitu.. A HIV spôsobuje takisto oslabenie imunity.. Co mam viac ešte dodať k tomu..

huginko
8. sep 2024

@leks kto povedal? Poznám veľa očkovaných, oslabenú imunitu nemajú.... Ale toto nie je téma... Ja som reagovala na tu blbosť, čo si napísala o HIV.... 🙈

marcel19
22. okt 2024

@veronikap120 choď k lekárovi to je jediná správna rada. Okamžite

yoxinka
22. okt 2024

@leks
Vieš čomu verím ja? Že ty budeš hrdou absolventkou vysokej školy života … 🦇🐵💉👩🏻‍🎓