Ahojte stále mám hcg 0.2 prečo?keď niesom tehotná nemala by som mať 0? Nejak tomu nerozumiem.
Takže každý mesiac keď mi bude brať hcg a bude to 0.2 je to v poriadku?
Ano, úplne v poriadku a vždy je to negativne
Negativne
Neries
@taktotedanie ja nemám menštruáciu tak preto to stále riešim a nechávam si vyšetrovať hsg
Keď nemáš stále menštruáciu tak problém bude niekde inde a miesto odberov hcg to chce iné vyšetrenie. To gynekolog ti vkuse berie iba hcg?
@marhulka13 gynekológ somnou nič nerieši bolia ma vaječníky aj v podbrušku menzes žiaden iba spinenie brucho jak balón ja si dávam hcg brat ako samopladca a už neviem čo mám robit. Iba to je v poriadku na sone nieje nič vidieť.
Tak co najskor zmenit gynekologa ked tento neriesi. Tym ze budes davat robit kazdy mesiac odber na hcg veru nic nevyriesis.
@zojanka to je už druhá ktorá hovorí to je v poriadku na sone je všetko v poriadku a ja sa idem doma zblázniť čo ma bolia vaječníky. Poslala ma urologovi ktorý má voľný termín za 3 týždne
Ale sama vidí, že ani tehotná nie si a problém bude inde. Presne to môže byť hocičo iné. Neviem, koľko si už nemala menštruáciu ale v poriadku byt bez nej rozhodne nie je
Ahoj kolko mas rokov? Skus zmenit dr alebo kontaktuj plodar.sk
Ako často mávaš/nemávaš menzes? Koľko máš rokov?
@janetinka27 ja mám 33 a čo mi povedia na plodar.sk? Či tam sa objednáva?
@zojanka mám 33 a začalo to od júla také strajkovanie menzesu že iba spinenie pár kvapiek krvi. Hovoria mi že je to že som schudla ale to mi je taká blbosť. Veď aj chudé majú menzes normálne.
Brali ti krv na hormonalny profil?
Hormonálnu profil zobrať .
Hcg do 5 je negatívne
@zojanka neviem ale dnes sa ginekologicka už asi zľakla tak ma poslala do nemocnice k primárori do Skalice nech ma tam vyšetria brali mi krv a steri a 21 tam prísť na kontrolu.
@zuzi0911 takže nieje tam šanca že by som bola tehotná hcg nestupalo neklesalo že by ma bolelo pod bruškom a vaječníky stoho a bez menzesu nejaká porucha?
@zojanka takže mám trochu aj strach bojím sa.
Tak zavisi kolko si schudla, a nie je to blbost.vaha naozaj dokáže organizmus rozhodit, a hlavne ak je to vyrzame znizenie vahy za kratky casovy usek, kolko vazis a merias?
@trgypadl vazim 50kg a meriame 162cm schudla som od júla do novembra asi 4kg. Ale mňa bolia vaječníky a mám pocit že maternicu mi niekto z vnútra stláča.
Určite skôr porucha . Žena bežné má ich hodnotu aj 5 a je negatívna ..čiže toto nebude tehotenstvo
@zuzi0911 to by bolo vidno na sone babo?aj keby mi nestupalo hcg?keď nemám ten menzes. Či by nevideli?
nie nie si tehotna zbytocne riesis babo je na UTZ pri hodnote nad 1000
@mamina7070 a keby mi hodnota nerástla aj to je moznost tak by tým pádom bábo nebolo vidno?
pri tejto hodnote ziadne babo nie je
Keďže nie si tehotna, žiadne babo neexistuje a teda nie je co vidiet
Ak by si bola tehotná tak už tam je bábätko a hcg vysoké .
(Tak som to myslela)
@marhulka13 áni keby som mala nejakú hormonálnu poruchu?Problém zo štítnou zlazou.Ja som čítala že niektore ženy ani hcg neprodukujú.
skus sa objednat psychologovi/psychiatrovi toto nie je v poriadku
Nemusí byť úplna nula.