Ahojte ženy. Menzes mi haproval asi tri mesiace ze 10-15 dní meškal potom došiel na dva dní a to isté dookola asi tri mesiace. Potom mi meškal az 35 dní, myslela som ze som tehotná lebo som malá nejake príznaky ale nie. Dr. mi povedala ze preto mám nepr. A ze mi mešká, pretože som pri sebe trocha. Vôbec to neriešila. A to som malá aj bolesti a ze budem mať problémy s otehotnenim pretože ovulku nemavam každý mesiac. Preložila som sa k inej dr a keď som bola na sone nasla mi tam 4.5 cm cystu. Dala mi nejaké lieky a ak sa mi nezmensi behom 6 týŽdňov idem po nôž. Chcem sa spýtať že čí ste mali niektorá problém s týmto a ako zistím asi kedy ovulujem (okrem testov). 🙂 asi hlúpa otázka na to ze som žena ale ja fakt som už niekedy mimo zo svojho tela. Mám 23 r.
Haló zienky. Mi chcete povedať ze žiadna nemáte a týmto skúsenosť? 😮😪
Ak je cysta ovarialna (neprasknuty folikul, tj. nenastala ovulacia), tak na tom vajecniku ovulovat nebudes, kym tam ta cysta bude. Mne sa tvorili takto cysty kazdy mesiac s pred menstruaciou praskli. Potom sa mi jedna drzala 2 mesiace. Tak to isla laparoskopicky von s odvtedy pokoj.
To, ze ovulujes zistis podla bazalnej teploty alebo podla hlienu. To si treba podrobnejsie nastudovat, staci pogooglit 🙂