Mám bolestivý orgazmus

19. mar 2021

Caute kocky, pri orgazme mam poslednu dobu kŕč vo vaječníku a to dosť nepríjemný, mate s tým niekto skúsenosť? Co by mohlo byt príčinou? Ten kŕč je vyslovene vo vajecniku, maternica neboli

pininka1
19. mar 2021

Moze tam byt cysta

sunshine_18
19. mar 2021

Mne sa to už tiež raz stalo bol to pocit akoby kontrakcie strašne bolesti, kŕče, musela som mať vyložene nohy asi 20min a potom to prešlo... Bola to cysta a tiež to bolo vo vaječníku a tiež po orgazme

autor
19. mar 2021

@sunshine_18 prosim ta aká to bola cysta? A ako si to riešila?

danka808
19. mar 2021

Je dost mozne, ze je to cysta. Bolo by dobre navstivit gynekologa 🙂

sunshine_18
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
19. mar 2021

@sunshine_18 aha jasne, vďaka, ze si napísala svoju skúsenosť, takze to bola asi cysta naplnená vodou v tvojom prípade. A podarilo sa bábätko aj napriek tomu spineniu ? 🙂

sunshine_18
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zazrakysadeju
19. mar 2021

nemusíte sa toho báť, to ste len dostali krč ako keď niekedy dostanete krč do nohy, preto dostávate krč, lebo máte oslabené svalstvo v pod brušku, musíte na sebe popracovať. trošku brucho cvičiť a spodnú časť brucha vypracovať 🙂

anukha
20. mar 2021

Ja by som sa tiez priklanala k tomu, ze ti praskla cysta. Ak si chces byt na 100% ista, ze je to uz ok, chod sa dat skontrolovat ku gyn.

essenceee
21. mar 2021

može to byt aj cystou. Samotny sex nie je bolestivy?

januskamamuska
28. okt 2022

Ahoj, chcem sa opýtať máš ešte stále ten kŕč? Lebo ja mam tiež podobný problém...ako si to vyriešila?

autor
30. okt 2022

@januskamamuska bola/je to cysta

januskamamuska
13. nov 2022

Ďakujem za odpoveď. Tie bolesti máš stále?

autor
13. nov 2022

@januskamamuska nie a vy to ako máte ?

januskamamuska
14. nov 2022

Asi od júna...bola som v júni na preventivke, všetko ok a asi týždeň - dva po preventivke som začala mať tie kŕče..inokedy ma to nebolí, tak neviem či zasa msm ísť na gyndu...pravdupovediac sa mi veľmi nechce. Vy ste to ako dlho mali?

autor
16. nov 2022

@januskamamuska máte nejaku gyn diagnózu? Môžete mat endometriozne ložiska čo vidno iba laparoskopický keď vás otvoria.. na sone nie.. Mne to prestalo po pôrode 🙂