Ahojte baby mám problém, ani neviem kde mám začať 09.05. som mala menzes lenže to bol taký menzes že trval asi 2 dni a mala som také bolesti že mi nepomáhal ani algifen pritom menštruácia bola slabunká. Posledné dni pociťujem silné bolesti v oboch vaječníkoch mala som ovulku určite 19.05 ale od vtedy ma stále bolia vaječníky pri močení,sedení, ležaní pri všetkom jednoducho. Tehotná niesom robila som si test ale s priateľom snažilkujeme myslíte že by to mohol byť zápal? Za každú radu ďakujem
@kkovacovak áno viem máš pravdu určite len ja bývam u priateľa a moju gynekologičku mám v inom meste takže ju budem môcť navštíviť až o pár dni potrebujem nejakú radu čím by som bolesť zmiernila algifen nič panadol femina nič ani čaj nič moc fakt už neviem.
@maybe_baby ak je to taká silná bolesť tak utekaj na pohotovosť.
@123369 no je vážne keď kráčam idú mi do oči slzy pretože hneď ako dostúpim na ľavú nohu tak ma pichne v ľ.vaječníku veľmi silno. Ešte skúsim vaňu uvidím či pomôže
@maybe_baby tak potom ako píše @123369 ...pohotovosť. Normálne povedz že nie si odtiaľ a svoju dr máš ďaleko. Vyšetriť ťa musia.
@kkovacovak
@kkovacovak No ak nezaberie vaňa tak pôjdem lebo ako fakt znesiem bolesť ale toto je príliš.
@maybe_baby teplu vanu urcite nie,lebo ak je to zapal,bolesti sa este viac vystupnuju.
@maybe_baby ahoj ako si dopadla ? už si OK ,
@maybe_baby určite treba ísť k dr. Neliečený zápal nie je sranda. Nemusí byť, ale je lepšie si to overiť u dr. Takáto stála bolesť určite nie je ok.