Mám bolesť v podbrušku po sexe

26. júl 2022

Ahojte prosim vas včera sme mali taky tvrdší sex pp dlllllhej dobe ja na 4..počas toho ma to mierne zabolelo ale to som neriešila lebo viac to bolo dobre až raz to zabolelo tak že som sa cukla že to už moc a tak sme iba zmenili polohu (pri tej už nebolelo vobec nič).. ale asi pol hodinku po sexe som dostala silne bolesti v strede podbruška a na lavej strane taka krčovo tupa bolesť.. postupne to prechádzalo
Dnes je druhy deň, rano som fungovala normalne ale asi hodinku po tom čo som bola hore tak zase bolesť ale ovela slabšia alo včeea.. išla som spať teraz som vstala a to isté najskor olej chvílu a teraz zase ta ista bolest ale zase o trochu slabšia..
Myslite že je to iba tym že sa mi mohol ppdraždiť krčok aldbo mam radšej volať dr a riesit to..
Zabudla s.napísat asi dodt doležitu vec sokm necely tyždeň pred ms

caroline_
26. júl 2022

Podla mna to moze byt tym ze mas pred menstruaciou, aj ked mna osobne tieto polohy na 4 alebo ked mam mat nohy hore v podbrusku boli vzdy,u dr som bola viackrat a vzdy som mala vsetko v poriadku... pred ms a cez ovulaciu su tie bolesti silnejsie,ja to teda pripisujem vasnivemu milovaniu ;D

autor
26. júl 2022

@caroline_ to aj mňa bolieva tato poloha skor vždy.. ale pripisovala som to tomu že som mierne zle prehnuta v tejto polohe tak preto sme to skusili zase len som to nejak nedomyslela že aj skusat polohu čo ma bolieva, aj tvrdší sex, aj kratko pred ms 🤦‍♀️