Mám boľavé prsia a bradavky

beka55
25. apr 2020

Idem si k vám po radu.. Mam neskutočne boľavé prsia a bradavky hlavne večer a samozrejme celú noc budím sa ba bolesť aj pri otáčani spanie na bruchu nehrozí.. Stretli ste sa s niečím podobným? K tehotenstvu to nepripisujem aj keď nevylučujem no iné príznaky nemám preto som sa ani ne testovala. Ďakujem za rady som s toho už zúfalá.

dracikdrahosko
25. apr 2020

Ja som mala toto ako prvý príznak a veru bola som tehotná🙂

denden77
25. apr 2020

@beka55 taktiez som to mala len v uvode tehotenstva 🤷‍♀️

pininka1
25. apr 2020

Aj ja na začiatku tehotenstva

beka55
autor
25. apr 2020

DIEVČATÁ.. No neviem..samozrejme ze by som sa tešila no nemyslela som si ze by práve toto mal byť príznak a nič viac 🙂 a zas robiť si test a byť opäť sklamaná som nehodlala... Za ako dlho sa vám dostavili ďalšie príznaky alebo ste už vedeli ze ste tehotné?? Ktorý týždeň??

martinka13
25. apr 2020

Chápem, že nechceš byť sklamaná, u mňa to bol prvý a jediný priznak tehotenstva. Samozrejme okrem rastúceho brucha neskôr. Neskutočne ma boleli prsia.

kika123kika
25. apr 2020

@beka55 moja ja som 7+1tt a necitim okrem hladu nic ale ze vobec nic 🙂 na tvojom mieste by som skusila test a nech je to tak ako si zelas 🙏🏽

natal_martinkova
25. apr 2020

@beka55 presne tak, to bol tiež môj jediný príznak, dokonca mi kolegyne hovorili že som zrejme tehotná lebo vidno ze mi narástli prsia, ja som tomu neverila tak som si nechcela spraviť ani test.. Až jedného pekného dňa som si spravila s istotou že bude negatívny a bum, bola som v 7tt 😉

eliska13
25. apr 2020

@beka55 aké by si chcela mať aj iné príznaky?ja som mala iba boľavé prsia nikdy nič viac iba to, že bruško rástlo.Ziadne zvracanie, pálenie záhy, kovová pachuť vôbec nič.Ak Ta doteraz nikdy tak neboleli prsia bude to tehotenstvo.Mna až pálili a vždy, keď som mohla som chodia bez podprsenky

iwkaa_97
25. apr 2020

@beka55 tak isto to bol prvy priznak tehotenstva 🙂

beka55
autor
25. apr 2020

@iwkaa_97 a v ktorom týždni sa tento prvý príznak prejavil viem ze je to ťažko s určitosťou povedať no ja už mám pocit že si zbytočne namyslam a skôr si to už ani nechcem pripustat že by sa to konečne podarilo

andrejka1974
25. apr 2020

Toto som mala aj ja pri bliziacim sa terminom menstruacie potom neprisla a bola som bolo tak 4 az 5 dni pred menstruaciou

iwkaa_97
25. apr 2020

@beka55 no to presne fakt netusim ....lebo mna vzdy tak boleli pred MS ...

kundiboo
2. okt 2022

Bolest v podbrusku