Dobrý deň. Prišla som si po radu, keďže som už zúfalá a moja gynekologička nevie čo so mnou.
Už dlhšie ma trápia výtoky. Možno aj 7 rokov.Bez intimky nemôžem ísť ani na krok. Výtoky sú zapáchajúce, oranžovej až červenej farby. U gynekologičky sa nepotvrdilo nič, ani zápal ani mykóza, no podľa jej slov som ukážková. Dala mi aj nejaké čipky aj krémy, ale nič tomu nezabránilo. Dosť mi tento problém sťažuje život. S partnerom som 5 rokov a poslednú dobu mám problémy aj pri sexe. Keď sa do mňa ,,spravý", tak ma to z vnútra aj z vonka začne páliť a mám pocit ako by mi vnútro trhalo. A hneď po sexe mi z pošvy slabučko tečie krv. Krv tečie pár minút a potom mám pokoj. No bolesti v podbrušku mám niekedy aj 2 dni. Čo za tým všetkým môže byť? Už som aj premýšľala či to nemôžu byť príznaky alergie na partnerove spermie. Mám antikoncepčný krúžok už cca 4 roky (mesačný), hintaminovu intoleranciu a alergiu na mlieko. Ďakujem za každú radu.
Mne velmi pomohli tabletky Indonal. Nasadila som ich sebe aj partnerovy na 3m a stratili sa vsetky moje problemy. Skus si o nich precitat recenzie na nete. ;)
A partner bol vysetreny?
@tahomi veru v tomto pripade je to velmi dolezite :/ ak ti neprestava moze byt nieco aj s partnerom :/ a nebojite sa v takomto pripade sa nechranit?
A moja znama mala problem ale taky ze po sexe krvacala a brali jej vzorku z krcka a ma nejaky zapal v maternici a vklada si nejake cipky a celu ju precistuju. Tebe nebrali?
@kika123kika áno aj z krčka mi brala vzorku niekoľkokrát krát a nič. Ani jednu cistu nemám ani zápal. Ona sama mi povedala že už nevie čo so mnou. Že či to nemám aj nedostatku vitamínu C.
@tahomi Veru nebol. Ani ma to nenapadlo pretože ja som tieto problémy mala ešte pred partnerom. Najskôr sme mali chránený sex a potom sa nejak "podarilo" o nechránený. No priateľ nemal ani žiadne príznaky žeby odo mňa dostal zápal.
Velakrat je muz bezpriznakovy prenasac, urcite jeho dovysetrovat. A v ziadnom pripade neni vhodne nechraneny styk aktualne.
No a mozno si to dala na muza a teraz sa z toho nevies vyliecit pretoze si to prenasate navzajom :/ cize obaja na vysetrenie a nasadit liecbu a urcite vam do vtedy dr zakaze pohlavny vstyk. Cize drzim palce aby to preslo
Ďakujem. Hneď ako sa bude dať pôjde na vyšetrenie aj partner.
Skus si naštudovať wobenzym a potom ho vyskúšať. Aspoň na 3m...