Ahoj, mam 98kg a nedari sa otehotniet...
Je tu nejaka z vas co mala aj viac a otehotnela prirodzenou cestou???
Alebo tu su baby, ktore boli ako ja v koncoch a ked schudli otehotneli????
Co si o tom myslite, je nadvaha taky velky poroblem pri otehotneni??
aaano moja kamoska mala vyse 100 a otehotnela :D neboj sa
nadvaha je zataz pre cely organizmus, moze a nemusi to byt pricina..Skus nieze schudnut ale zacat sa zdravo stravovat, vecer uz nejest len pit neochuteny caj, vodu, staci viac chodit, nemusis si hned kupovat pernam.do fika.. Poznam babu ktora nie a nie otehotniet a ked schudla resp zmenila zivotny styl babo bolo na svete ale aj psychika je dolezita nerozmyslaj stale nemam babo a chcem a ono samo pride 😉 drzim palce 🙂
ja si naopak myslím,že nadváha je veľký problém, ja s tým osobnú skúsenosť nemám,ale mám 3kamošky,kt. maju problem otehotnieť. sice nevážia cez 100kg ale pri vyske 165cm váha 79 je veľa, je to individuálne
je tu na MK pár stránok o tehotenstve xxl, či tak nejak, pozri tam 🙂
Ja som mala váhu 72kg pri mojej výške 158 je to dosť a podarilo sa 🙂 len som sa bála,keď pôjdem rodiť budem mať 100kg a mala som 90-92kg.Len pri druhom by som radšej najskôr schudla a pak riešila tehu lebo to bolo na mňa už veľa nakoniec.A poznám jednu kamarátku,ktorá mala 92 pri výške 168cm a v pohode!
Ahoj, doktor mi potvrdil, ze su tam stazene podmienky. Ja som otehotnela pri 88 kg, to som schudla z 94. Otehotnela som spontanne. Mala som spolubyvajucu v porodnici co otehotnela na prvy sup spontanne pri 105 kg. Lekari ked nevedia (nechcu) najst pricinu tak to zvalia na nadvahu vacsinou. Mozno to nejaky vplyv ma, ale myslim si ze nie zasadny.