Čaute, mam 30 rokov a ešte nikdy som nemala orgazmus, nikdy, neviem co to je, nikdy som nebola vzrušená, s partnerom spávam len pre to, aby bol spokojný,aby bol kľud v rodine, ale ja z toho nič nemám, nebaví ma to, myslite ze sa mi da ešte pomôcť?
Problem nie je v tebe ale v tom ze sa vy dvaja spolu sexualne k sebe nehodite.vymenit partnera.
A to akoze predstieras ze mas orgazmus lebo moj muz to na mne pozna za tie roky.a vzdy pri kazdom sa ma opyta ci sa mi to pacilo.preco si neni k nemu uprimna a nepovies mu.skusite ine polohy vymysliet nieco spolu.aj o tomto sa musia dvaja dospely vediet rozpravat.a inac sa hovori ze velke percento zien nikdy nedosiahne ziadny orgazmus.malinke percento vnutorny.
@nini1010 to nemusi byt pravda. Mozno sa k sebe hodia ale ona ma so sebou problem. Asi sa sexualne nepozna, pise ze sa nevie vzrusit tak akoze musi si najst nieco co ju vzrusuje a "trenovat" sama aj s partnerom ..ovela prichadzas . 🙂 ale da sa ti pomoct v kazdom veku sa da
Mala som aj iných partnerov ale nikdy nič, terajší partner o tom vie, ja nič nepredstieram, aj sme sa snažili, skúšali ale nič, somnou to ani nepohne, ja môžem pri tom noviny čítať, ono na jednej strane by som to chcela zažiť na druhej strane mi to nechýba lebo neviem co to je
@olivienka28 Hej len pozri co pise.Nie je to len o orgazme,pise ze sex ju nebavi a robi to len pre pokoj v rodine.koho by sex nebavil?kazdy kto to zazil vie ze sex bavi ak ta partner vzrusuje.a tomu sa nenaucis.to bud citis alebo nie.preto si myslim ze problem nie je neschopnost dosiahnut orgazmus,tomu suhlasim ze sa naucit da "skusanim"toho co robi dobre.ale ked ju raz nevzrusuje a sexualne nepritahuje tam je definitivny problem.
@zltyslonik Nie je frigidna,to si nemyslim.myslim si ze nema len toho spravneho partnera ktory by to v nej zapol.
Ahoj, mám jednu kamošku, čo tiež má s týmto problém. Nedosiahne orgazmus a zo samotného sexu prakticky nič nemá. Začali teda s partnerom skúšať aspoň ten klitorisový a to sa im podarilo. Je z toho veľmi šťastná a skúšajú ďalej. Ale je rada, že sa dopracovali aspoň k tomuto.
@zltyslonik no co z takeho sexu ked ta dana osoba ani nepritahuje ani nevzrusuje
@alofinka tak v prvom rade, pritahuje ta po fyzickej stranke? Ci ste vo vztahu typu je mily, dobry, nebije ma tak sme spolu...po dalsie mas vaginalny a klitorialny orgazmus, vela zien ma iba ten druhy...a co ty sama venovala si sa niekedy sama sebe, ono ked nevies sama co sa ti paci nebudes to vediet ukazat ani partnerovi, cize sa zameraj na to co vzrusuje teba, aby si to vedela podat dalej...a x dalsich veci v tejto problematike napus na nete do sexuologickej poradne alebo do nej chod a uvidis...
isto sa tomu da nejako pomoct. nie kazdemu je dopriate mat orgazmus ale vo vacsine sa tomu vie napomoct. vyber sa k lekarovi, to bude najlepsie, mozno ti nieco da na povzbudenie, ci ako to mam nazvat. tiez ma napadlo, ci nemas aspon teda ten vonkajsi orgazmus?
A to aký je ten vonkajší orgazmus
@zltyslonik loooool :D :D :D
@zltyslonik Možno len stratila klitoris😝
@alofinka Robila si si to neiekedy už sama ? Na to aby si sa resp. aby tá muž vedel uspokojiť musis poznať svoje telo. Ja by som mala rovnaký problém ale sama na sebe som v mladosti zistila ako sa nadstavit aby som ho dosiahla. Aby muž stimuloval to miesto, ktoré má najviac vzrušuje. A niekedy si tiež musim pripomoct.
je to spôsobené tým že nejsi sexi
@alofinka smer sexuolog. drzim palce.